Informatie:

Beekdal is een kleine en sfeervolle boerderij camping gelegen aan de Strengenweg 11 op ca. 2,5 kilometer vanaf de hunebedhoofdstad Borger. Het bos bevindt zich op slechts 500 meter afstand en het eerste fietsknooppunt op 600 meter. Een plek waar u volop kunt genieten van het weidse uitzicht, de rust, ruimte en het natuurschoon. Hier is het ’s nachts nog echt donker en kunt u ’s ochtends de geluiden horen van de natuur die langzaam maar zeker ontwaakt.

Mocht u van fietsen houden dan kunt u o.a. gebruik maken van het uitgebreide netwerk aan prachtige fietspaden en van de knooppuntenroutes. Voor de wandelliefhebber zijn er diverse uitgezette wandelingen en mooie natuurgebieden waar u o.a. ree├źn, vossen, dassen, spechten en adders kunt spotten.

 

 

Contact:

Valesca Pieters

Strengenweg 11

9531 TE Borger

+316 546 650 96

info@beekdal.nl

www.debesteboerderijcampingvan.nl

Het sanitair bevindt zich op een centrale plek. In het damessanitair vindt u: 3 wasbakken, 3 toiletten, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het herensanitair bestaat uit: 3 wasbakken, 2 toiletten, 1 urinoir, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het sanitair wordt iedere dag schoon gemaakt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een stortkoker voor het chemische toilet.

Er is een grote, gezellige kantine/serre met aanliggend terras. Op koude dagen brandt er in de serre een haardkachel zodat u daar lekker warm kunt zitten. In de kantine is fris te verkrijgen, een koffiemachine, magnetron en een kast vol met leesboeken. Naast de kantine bevindt zich de overdekte afwasplaat, de koelkast met het vriesvak waar u uw koelelemeten kunt invriezen, de wasmachine en een centrifuge.

 

Boerderijcamping Beekdal

Pin It on Pinterest