Zit je al na te denken over je volgende vakantie? Denk dan eens aan een vertrek vanaf een regionale luchthaven, vanaf Eelde bijvoorbeeld! Het kan een behoorlijk verschil maken qua tijd als je in het Noorden of Oosten van het land woont, zowel qua tijd maar ook absoluut qua geld want regelmatig is een vakantie die vertrekt vanaf het vliegveld bij jou in de buurt een stukje goedkoper!

Veel van de bekende vakantievliegers en low-cost maatschappijen opereren tegenwoordig vanaf vliegveld Eelde/Groningen. Verschillende mooie bestemmingen worden in het winter en zomerseizoen aangeboden zodat je jezelf een rit richting Schiphol of Dusseldorf kunt besparen!

Vanaf Eelde vlieg je naar tal van mooie vakantiebestemmingen! Onder andere Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Bodrum en Antalya behoren tot het aanbod!

Waarom op vakantie vanaf Eelde?

Er zijn tal van redenen om te vertrekken vanaf Eelde. Een vakantiedeal spot je immers snel genoeg maar nóg leuker wordt ‘ie als je dan ook kunt genieten van alle voordelen van het vertrek van een regionale luchthaven:

Het scheelt reistijd

Met de auto, taxi of het OV naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven reizen kan behoorlijk tijdrovend zijn. De drukte op de weg in de randstad met files en vertragingen als gevolg of de, niet altijd even betrouwbare, spoorwegen zijn bedreigingen waardoor je je reis kunt mislopen.

Door vanaf een regionale luchthaven te vertrekken hoef je niet zo ver te reizen. Die uren zijn makkelijk verdiend!

Parkeren is stukken goedkoper

Eenmaal aangekomen op het vliegveld is parkeren op een regionale luchthaven veel goedkoper dan op de grote en bekende luchthavens. Onderzoeken wijzen uit dat je soms wel 50% goedkoper uit bent.

En nog een voordeel: Je kunt gewoon lopend naar de terminal in plaats van de gebruikelijke buspendel zoals op Schiphol

Het scheelt rijen en wachten

Rijen tot aan de deur, op Schiphol komen we ze regelmatig tegen: eerst bij de check-in en daarna bij de security. Op regionale luchthavens zijn rijen zeldzaam en altijd kort. Dat scheelt je flink wat tijd, stress en gedoe zodat je stukken relaxter op vakantie gaat!

En bij terugkomst van je vakantie hoef je nooit lang op je bagage te wachten!

Winkelen, eten en relaxen is goedkoper en beter

Ook op kleinere luchthavens zijn genoeg winkels, bars en restaurantjes te vinden om tot het vertrek van je vakantievlucht lekker te relaxen. En het prijsniveau ligt in de regel een stukje lager dan op grote luchthavens!

Het scheelt financiëel

Dankzij veel lagere kosten voor luchtvaartmaatschappijen is vertrekken vanaf een regionaal vliegveld vaak een stuk goedkoper. Dat scheelt op het totaalplaatje dus aardig met de kosten van je vakantie!

 

Pin It on Pinterest