Informatie:

Tuktuk eens heerlijk door Emmen, het nieuwste groepsuitje in Drenthe! 

Wilt u uw groep belonen met een heerlijk luxe uitje? Dan is de ‘Tuktuk 4-gangendiner tour’ een super goed idee. Niet hoeven trappen om te kunnen happen. Laat uw groep gewoon heerlijk rijden en genieten van de proeverijen van voor-, hoofd- en nagerechten bij vier heerlijke restaurants in Emmen. 

Diverse mogelijkheden

Wilt u meer actie in de Tuktuk Taxi? Combineer dan de ‘oud-Hollandse spelen route’ en ga de strijd aan met uw collega’s door verschillende opdrachten en puzzels te voltooien. Wie gaat er met de Tuktuk beker naar huis?

Of wilt u uw groep de bijzonderste bezienswaardigheden van Emmen en omgeving laten zien? Kies dan voor de ‘verken Emmen route’ of ‘dromen in Drenthe tour’!

Gezellig shoppen in Emmen? Emmen is rijk aan superleuke winkels, tijdens de tour kunt u een stop inlassen om heerlijk samen te gaan shoppen!  Daarna kunt u afsluiten met een lekkere Drentse borrel in een gezellig cafe.

Tevens zijn de tuktuks zelf duurzaam doordat ze middels een zonnepaneel worden opgeladen. Ze rijden dan ook elektrisch, zijn stil en gaan lang mee.

 

Contact:

Nijverheidsstraat 4-B

7815 HV  Emmen

 06 48911551

www.tuktukemmen.nl

 

Aangenaam vergaderen of trainen met uw personeel in Emmen?

Start de dag dan in een leuke vergaderlocatie in Emmen en sluit af met een heerlijk Tuktuk Emmen arrangement. Uiteraard kunt u altijd zelf uw eigen arrangement samenstellen, welke aansluit bij uw specifieke wensen voor uw groep. Tuktuk Emmen denkt graag met u mee in een maatoplossing!

Tuktuk Emmen is er voor iedereen

Ook als het gaat om kinderfeestjes, familieuitjes, ”sightseeing Emmen” of iemand verrassen met een romantische privé tour. Of maak iemand super blij met een cadeaubon van dit unieke nieuwe Emmense uitje! Kijk op www.tuktukemmen.nl

 

Tuk Tuk Emmen

Pin It on Pinterest