Kamperen in Drenthe.. natuurlijk bij de Hondsrug!

Informatie:

Op vakantie in één van de mooiste gebieden van Nederland? Heerlijk spelen in zandbak op de Bokkenweide. Hier kunnen de kinderen ook genieten van de airtrampoline, voetbalkooi, basketbalveld en tafeltennistafel. Dan is onze camping in Drenthe de juiste keuze.

 Hondsrug_camping05.jpg Hondsrug_camping05.jpg Hondsrug_camping05.jpg

Camping de Hondsrug ligt midden in het natuurgebied de Hondsrug, tegen het Nationaal Park Drentsche Aa en is dé familiecamping van Drenthe. Onze camping met overdekt zwembad biedt voor het hele gezin veel vakantieplezier.

Kamperen of huur een accommodatie

Bij ons kunt u niet alleen heerlijk kamperen. Bij ons huurt u ook een stacaravan, chalet ofbungalowtent. U ziet dat u op onze camping vele mogelijkheden heeft om een geweldige vakantie in Drenthe te hebben. Vooral is de Hondsrug een gezellige camping waar het hele gezin heel veel plezier beleeft.

 

In Vogelvlucht!

Contact:

Annerweg 3
9463 TA Eext

0592  271292

www.hondsrug.nl

Faciliteiten

Camping de Hondsrug wil uw vakantie zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Daarom vindt u bij ons op de camping veel faciliteiten die u comfort en luxe bieden.

Een vakantie zonder afwassen

Een goed voorbeeld hiervan is onze afwasservice. Als u bij ons kampeert hoeft u namelijk de hele vakantie niet af te wassen. Onze vier gloednieuwe afwasmachines doen al dit werk voor u en het gebruik hiervan is tijdens de schoolvakanties nog gratis ook!

Horeca op camping de Hondsrug

Ook onze campingwinkel, eetcafé en afhaalloket maken uw vakantie een stuk gemakkelijker. In de campingwinkel kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Als u een avond geen zin heeft om te koken, neemt u gewoon plaats in het eetcafé. Eet u liever bij uw tent? Haal dan wat lekkers bij het afhaalloket.

Uren plezier voor uw kinderen

Daarnaast is er ook voor uw kinderen genoeg te beleven! Zo is er in het hoogseizoen eenrecreatieteam aanwezig en vindt u over de gehele camping allerlei leuke speeltoestellen. Op warme dagen kunt u samen met uw kinderen een duik nemen in ons mooie zwembad.

Camping de Hondsrug In Drenthe

Pin It on Pinterest