Glamping met Juliette Tentvakanties in Drenthe is fantastisch! 

U kende Juliette Tentvakanties natuurlijk al jaren van de betere vakanties naar het buitenland. Wij van Natuurlijk Noorden dachten wat een supergoed vakantieconcept is dat toch, waarom kan dat niet bij ons in het Noorden!

We hebben contact opgenomen en gezegd wij weten een geweldig mooie natuurcamping in Drenthe met bos, heel veel ruimte en aardige eigenaren. Vergeet Frankrijk maar even en kom eens kijken in het mooie Drenthe! 

Liefde op het eerste gezicht in Drenthe

In de zomer van 2019 is er een mooie samenwerking tot stand gekomen tussen Camping ‘t Vlintenholt en Juliette Tentvakanties. Dus vanaf nu kunt u ook met Juliette Tentvakanties heerlijk luxe kamperen bij één van de mooiste natuurcampings van het Noorden.

Het goede van twee prachtige toeristische bedrijven hebben we samengebracht. En wij vinden het geweldig, dat u nu ook in Drenthe de luxe van een vakantie van Juliette Tentvakanties kunt gaan genieten. Uiteraard zijn wij er natuurlijk bijzonder trots op dat de eerste gasten van afgelopen zomer lyrisch zijn over de locatie en hun heerlijke vakantie in Drenthe! 

Rijkstraatweg 20

2121 AE Bennebroek 

023 2047004

www.juliette-tentvakanties.nl

Familie Pool

Borgerderweg 17
 
7873 TC  Odoorn 
 
06 1044929
 

www.vlintenholt.nl

Geen plastic camping!

Wij hebben niet voor niets Camping ‘t Vlintenholt voorgesteld aan Juliette Tentvakanties. Omdat het oprecht een uniek pareltje is in Drenthe.  Het is een bijzonder mooie camping, met hartelijke mensen en omringt door de natuur.

Even helemaal tot rust komen in Drenthe en puur genieten

Maar ook voor de mensen die actieve uitjes zoeken in Drenthe, ook dan is Odoorn zeer geschikt als uitvalsbasis.  Voor kinderen is dit een paradijs. Waar heb je als kind nog zoveel ruimte om buiten te kunnen spelen en zijn de leukste kinderuitjes van Drenthe zo dichtbij!

En als het echt warm wordt, dan is het mooiste buitenbad van Drenthe in het bos van Exloo direct nabij. Of kunt u naar een echt Drents natuurstrand met natuurplas op minder dan 3 kilometer van de camping gelegen.

 

Camping 't Vlintenholt

Hoofdkantoor Juliette Tentvakanties

Pin It on Pinterest