Informatie:

Uniek gelegen aan de Drentsehoofdvaart vindt u restaurant De Sluiswachter!

Het mooie rijks monumentale pand deed in het verleden dienst als opzichterswoning van Rijkswaterstaat. Vera Kruijer en Stephano Philips exploiteren het pand nu met veel passie voor het vak en heten u welkom in het haute cuisine restaurant.

Als jongste horecaondernemers van Drenthe laten Vera (1996, chefkok) en Stephano (1991, gastheer) u graag culinair genieten. Geen menukaart, maar verrassingsmenu’s met een keuze variërend van 4- tot 5- gangen. Ze presenteren mooie smaakcombinaties in verschillende stijlen, zo dat er altijd een verrassend- en creatief gerecht voor u wordt geserveerd.

 

Contact:

Vera Kruijer & Stephano Philips

Dieversluis 2

7991 RM  Dieverbrug

0521 346475

www.restaurantdesluiswachter.nl

Van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur

Reserveren is gewenst.

Naast culinair dineren, kunt u bij De Sluiswachter ook lunchen en genieten van een borrel met fingerfoods. In het winterseizoen is het extra genieten met high tea’s en de Lazy Sundays. Zomers is het zonnig vertoeven op het terras met uitzicht naar de haven en op de boten. Culinair eten, prachtige wijnen, mooie ambiance en een toplocatie maakt dat De Sluiswachter een hotspot is voor bourgondische gezelligheid en culinaire fijnproevers, een aanrader dus!

Voorproefje!

 

 

Restaurant De Sluiswachter

Pin It on Pinterest