Heerlijk picknick en wandeluitje in het prachtige Rensenpark van Emmen. Wie is er als kind niet geweest in het bijzondere Noorder Dierenpark, herbeleef het opnieuw met een goed gevulde picknickmand.

Engels Theehuis Twessers

Minister Kanstraat 64, 7811 GR EMMEN.

0591 725825  

www.twessers.nl

Maak een bijzondere ezelwandeling door het mooie Drentse dorpje Zwinderen met een geweldige lunch en steun daarmee al het goede werk van Stichting Ezelwelzijn

Stichting Ezelwelzijn

Verlengde Hoogeveensevaart

7864 TB  Zwinderen

06 12403232

www.ezelwelzijn.nl

Beleef het wichelroede lopen met Grietje Fik van mijn Mien Magie bij een unieke krachtplaats in Drenthe met heerlijke lunch inclusief in de natuur nabij Hoogeveen.

www.grietjefik.nl

Geniet als god in Drenthe van een heerlijke exclusieve wijnwandeling met proeverij op een prachtig Drents wijngoed in Ruinen. Voor kinderen zijn er skelters en heerlijke grote trampoline, zodat zij zich ook niet gaan vervelen.

Armweide 20

7963 RT Ruinen

06 23514202

www.wijnhoeveruna.nl

 

Gezellig een rondje donderen in Drenthe. Wandel een mooi rondje door het prachtige Drentse dorpje Donderen en ga klootschieten, voorzien van een heerlijke borrelmand. 

Eetcafé Hoving

Dorpsweg 8 

9497 PN  Donderen

0592 559228 

www.eetcafehoving.nl

 

Wandel door het ASSER BOS en doe mee aan de nature Asserbos foto game 2020. Bij het arrangement ontvangt u een heerlijke lunch of diner en ontvangt u de opdrachten. Zo intensief natuurlijk beleefde u het Asserbos nog nooit.

 

PICKNICK WANDELUITJE RENSENPARK/TWESSERS

Wichelroede lopen met Grietje Fik van mijn Mien Magie

Stichting Ezelwelzijn

Wijnwandeling met proeverij

Pin It on Pinterest