Informatie:

Beleef Drenthe op de Fatbike!

Waarom kiezen voor de Fatbike i.p.v. een mountainbike? Door de enorm dikke banden kun je overal over heen fietsen. Waar je met een gewone mountainbike nog even moet afstappen omdat je anders valt of niet vooruit komt, kun je met de Fatbike direct door. Sneeuw, los (duin)zand, kiezelstenen, plassen en zelfs modder, niets is te veel voor deze alleskunner.  Doordat de banden zo breed zijn heb je te maken met een relatief lage bandenspanning waardoor je heel soepel over de grond beweegt. Met de krachtige versnellingen en dubbele schijfremmen pakt u gemakkelijk de steilste hellingen en bospaden.

Oorspronkelijk is de Fatbike ontworpen om door de sneeuw te rijden. De fiets is een uitvinding uit Alaska maar krijgt ook in de Europese landen steeds meer fans. Wij zijn ook fan! Van oorsprong zijn wij paardenmensen. Opgegroeid in de grote stad maar altijd thuis gevoeld in Drenthe. Zo zijn wij in 1997 met onze paarden verhuisd naar deze mooie provincie, en wel naar het kleine dorpje De Kiel. Met onze paarden hebben we vele uren doorgebracht in de prachtige bossen die Drenthe te bieden heeft.

 

Contact:

Eserstraat 23

7849 PG De Kiel

0591 382582

06 50597900

www.fatbikesverhuurdrenthe.nl

Bosritten

In 2016 liepen we tegen de Fatbike aan. Wauw wat een gave fiets. En hoe leuk om samen met de paarden en deze fietsen bosritten te maken, alles is mogelijk. Zo zijn we op het idee gekomen om de fietsen te verhuren. De Fatbike is niet alleen voor sportieve volwassen, maar ook voor kinderen, of met een minder goede conditie is de Fatbike heel toegankelijk.

Paardenstalling & Weidegang

Omdat wij de beschikking hebben over weiland en stallen is het ook mogelijk om een fiets te huren, én je eigen paard mee te nemen. Wil je na het fietsen nog even wat drinken, of onderweg een pauze met hapje en drankje, vraag ons naar de mogelijkheden, deze zijn eindeloos.

Leuk filmpje van het stoerste uitje van Drenthe!

Het regent, met wie wil jij door de plassen knallen??

Posted by Fatbikes Verhuur Drenthe on Wednesday, September 6, 2017

Fatbikes Verhuur Drenthe

Pin It on Pinterest