De Stille Kracht is een uniek gelegen landgoed in Drenthe, waar groepen heerlijk kunnen verblijven!

Op de Drentse Hondsrug net buiten het mooie kleine dorpje Westdorp, nabij Assen en Emmen vind je de Stille Kracht. Het landgoed heeft een groot eigen natuur terrein met een prachtige wilde tuin en iddylisch vennetje, omringd door landelijke houtwallen.  Deze bijzonder plek is ultiem voor groepen die juist op zoek zijn naar rust en ruimte en een bijzonder mooie omgeving. 

Groepsaccommodatie De Schuur

De authentiek Drentse rietgedekte schuur is geschikt voor maximaal twaalf personen. Ideaal voor workshops, retraites of trainingen. Maar juist ook voor vriendengroepen en familie’s die iets echt bijzonders zoeken met veel privacy en midden in de natuur is dit een heerlijk verblijf! 

Het heeft een mooie lichte grote ruimte, een gezellige zithoek, een fijne keuken,  schone douche & toilet en een ruime slaapzolder waar 10 personen heerlijk kunnen slapen. 

In het achterhuis van de Schuur is er nog een afzonderlijk appartement voor twee personen met een slaapvertrek, douche, toilet en keukentje.

Groepsaccommdatie De Kleine Schuur

In de Kleine Schuur vind je  nog eens vier tweepersoonskamers. Deze zijn te gebruiken voor groepen die verblijven in de Schuur en gebruik maken van de Plek. In iedere kamer staan twee enkele bedden en op de gang vind je een moderne douche en een toilet. Dankzij de Kleine Schuur kan je dus met maximaal 20 personen verblijven op het landgoed.

 

Rogier & Jessica 

Schoonloërstraat 7

9534 TA  Westdorp

06 13818933 

www.de-stillekracht.nl

Thuiskomen in het mooie Drenthe bij super hartelijke mensen

Rogier en Jessica hebben een paradijs van hun landgoed weten te maken in Drenthe. Zij delen De Stille Kracht dan ook graag met andere mensen en vinden het belangrijk dat iedereen genieten kan van deze mooie locatie.

Goed eten and back to the good life in Drenthe

Het is mogelijk om volledig verzorgd te verblijven op het landgoed. Passend bij jullie wensen kan er in overleg met Rogier gezorgd worden voor het ontbijt, de lunch of een lekkere avondmaaltijd.  Er wordt zoveel mogelijk gekozen in Rogier zijn keuken voor biologische producten en zoveel mogelijk uit de eigen moestuin! 

Massage & Healing

Op De Stille Kracht kom je tot rust. Om te werken aan jezelf door te genieten en te ontspannen. De massages en healings van Jessica dragen daaraan bij en laten je je eigen kracht weer volop ervaren. Jessica heeft een aantal jaar als sportmasseur gewerkt en heeft zich vervolgens ook gespecialiseerd in klassieke ontspanningsmassage, AromaTouch™ massage en Pranic Healing. 

 

 

 

De Stille Kracht

Pin It on Pinterest