’t Swarte Schaep

Lifestyle winkel ’t Swarte Schaep vindt u in een monumentale boerderij in Broekhuizen, gelegen tussen Meppel en Ruinerwold. De winkel is gevuld met prachtige kleding, laarzen, sieraden en bijzondere woonaccessoires.

Kleding van duurzame merken uit Ierland en Scandinavië met een knipoog naar de natuur en het buitenleven.

Tijdloos mooie items die je graag keer op keer draagt. Comfortabele jassen en fleurige regenjassen, outdoorlaarzen, wollen truien, vesten en plaids, linnen jurken en overhemden en ga zo maar door. Ook is ’t Swarte Schaep dealer van 2 sieradenmerken met eigentijdse oorbellen, armbanden en halskettingen.

De stoere en landelijke woonaccessoires voor binnen en buiten zie je bijna nergens anders. De mooie kandelaren, serviezen, kruiklampen, windlichten etc zijn mooi voor u zelf, maar ook om cadeau te doen. Dat geldt ook voor de kleurrijke collectie plaids, quilts, kussens en matrassen.

Broekhuizen 13
7965 AA Broekhuizen/Meppel
06 48528283

www.swarteschaep.nl

Marianne van der Klocht is het gezicht van de winkel. Gezelligheid én humor staan bij Marianne voorop. Daarom staat aan de grote koffietafel altijd iets lekkers voor u klaar. Naast dat Marianne een vakvrouw is, is zij frontvrouw van de Drentse cabaretgroep Boerenblond.

Openingstijden

Maandag   13.00 – 17.30

Dinsdag     Gesloten

Woensdag  9.30 – 17.30

Donderdag  9.30 – 17.30

Vrijdag         9.30 – 17.30

Zaterdag     9.30 – 17.00

Zondag       Gesloten

 

’t Swarte Schaep