Informatie:

Laat u inspireren!

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis nemen wij u graag mee in de bijzondere wereld van de natuur. Op elk niveau, van beginner tot wetenschapper, en over bijna elk thema kunnen wij u inspireren. Wij bieden maatwerk voor iedereen, particulier of zakelijk. Met o.a. presentaties en lezingen, excursies en cursussen. Onze liefde voor de natuur uit zich ook in tekst en beeld.

Eigenaar van Natuurpresentaties is Kees Boele, allround bioloog met meer dan dertig jaar ervaring als natuurpresentator. Freelance natuurgidsen versterken ons team. Natuurpresentaties is naast een bedrijf ook een geregistreerd merk.

Vanuit Varsseveld biedt Silvia Reinderink met haar bedrijf Reinderink Natuuradvies en -beleving een eigen Natuurpresentaties-programma met cursussen, activiteiten voor scholen, presentaties en natuurreizen naar Slowakije.

Excursies

Natuurpresentaties biedt samen met o.a. Paviljoen Sassenhein (Haren), restaurant van Tarel (Taarlo), de Koningsherberg (Anloo), camping de Vledders (Schipborg) en Stichting Het Drentse Landschap een zeer uitgebreid excursie programma. Op onze website vindt u het actuele overzicht. Maak uw keus en geef uw op voor een unieke natuurbeleving.

(Tip van Natuurlijk Noorden: zie de https://www.natuurpresentaties.nl/winkel/ iedere natuurliefhebber vindt dat leuk!)

 

Contact:

Kees Boele

Remmingaweg 48
9751 VR  Haren

06 19782091

www.natuurpresentaties.nl

Uw eigen groep

Eens met uw eigen groep op stap? In het natuurgebied van uw keuze? Ook dat kan, even bellen of mailen of de datum beschikbaar is en Natuurpresentaties staat voor u klaar met een motiverende excursieleider. Wat dacht u van een middagje Drentsche Aa of een dag varen met een meer dan honderd jaar oude zeilklipper? Bijna alles kan.

Presentaties

Liever een dagdeel of avond besteden met een presentatie? Een verhaal over uw omgeving, een bijzonder thema of een onderwerp uit de lijst? Bel of mail even en het wordt voor u georganiseerd.

Natuurfotografie

Natuurpresentaties levert niet alleen een breed scala aan natuurfoto’s maar kan ook workshops natuurfotografie aanbieden. Van landschapsfotografie tot macrofotografie, wij hebben uw begeleider voor u.

 

 

Natuurpresentaties

Pin It on Pinterest