En lekker eten bij het Grand Cafe

Informatie:

Kies je favoriete plekje op het park

Op recreatiepark de Tien Heugten kan je je eigen accommodatie uitzoeken. Er zijn chalets en stacaravans, voorzien van alle comfort. Voor kampeerliefhebbers zijn er kampeerplaatsen voor tent en caravan. De recreatieplas ligt op loopafstand van alle vakantiewoningen en standplaatsen op het park. Je zult je geen moment vervelen, maar dankzij de prachtige ligging in Drenthe zijn er natuurlijk ook talloze daguitstapjes mogelijk. Succes is verzekerd op vakantiepark de Tien Heugten.
Alles is aanwezig voor een complete vakantie. Het begint ’s ochtends al met de broodjesservice in de parkwinkel. Ga je ‘s avonds lekker zelf koken of laat je je verwennen in ons Grand Café met snackbar? In het Grand Café is Wifi aanwezig, dus kom hier lekker zitten als je wil internetten. Heb je zin in een potje poolbiljart met vrienden, een wedstrijd voetballen of volleyballen op het sportveld of chillen in de recreatieruimte, alles kan. Verblijf je langer op ons park dan kan je de was doen in onze wasserette met wasmachines en drogers.

Faciliteiten voor minder validen

Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Ons campingsanitair is deels aangepast, met bijvoorbeeld een invalidentoilet en de paden zijn goed toegankelijk. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor een verblijf op ons recreatiepark.

Fietsen rondom recreatiepark de Tien Heugten

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek, niet voor niets wordt hier jaarlijks de fietsvierdaagse gehouden. Voor jou betekent dit dat de fietsroutes bij de voordeur beginnen. Neem je fietsen mee of huur ze bij de receptie en een actieve vakantie in Drenthe kan beginnen. Rijdt dwars door het Drentse landschap met de riviertjes, velden, bossen en pittoreske esdorpen met gezellige terrasjes. Volg de fietsknooppunten naar bijvoorbeeld de hunebedden bij Borger, het openluchtmuseum Brammert en Ellert bij Schoonoord of het bekende Kamp Westerbork. Drenthe is een schitterende provincie om te verkennen tijdens je verblijf op recreatiepark de Tien Heugten.

Daguitstapjes in Drenthe

Het is heel eenvoudig om je vakantiedagen in Drenthe te vullen en doordat Recreatiepark de Tien Heugten zo centraal ligt kan je alle kanten op. De steden Assen en Groningen zijn snel bereikt voor een dagje winkelen of een museumbezoek. De nationale parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold doe je met de auto ook makkelijk aan. De kinderen zullen een bezoek aan de Emmen Zoo en het verkeerspark in Assen niet snel vergeten. Voor de allerkleinsten is het kabouterland in Exloo een echte aanrader. Je familievakantie in Drenthe begint bij ons, op recreatiepark de Tien Heugten in Schoonloo.

Contact:

Westerdorperstraat 29

9443 TM  Schoonloo

0592 501 220

www.detienheugten.nl

Recreatiepark De Tien Heugten

Pin It on Pinterest