Informatie:

De ligging van De Wapser Herberg in het Nationaal Park Drents-Friese Wold maakt het ideaal om het omringende landschap te bewonderen. De mooie omgeving wordt gekenmerkt door uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen of picknicken. In het hotel zijn fiets- en wandelroutes aanwezig.

Het gezellige familiehotel is nostalgisch ingericht met veel antiek en verzamelingen oud gereedschap, koffiemolens en koffie- en theepotten. In de grote hoteltuin in Engelse stijl is een vijver en waterval en er zijn veel bankjes om uit te rusten en te genieten van de rust. De hotelkamers zijn oud-Engels ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten, waaronder een douche, toilet en kabeltelevisie. De kamers bevinden zich op de begane grond en zijn allen drempelvrij.

Het hotel restaurant staat in de wijde omgeving bekend om zijn goede keuken en in de serre kan men nagenieten van het diner. Op het terras kunnen gasten heerlijk vertoeven onder de parasol en bij de loungehaarden onder het genot van een drankje en Drents Friese tapas. De multifunctionele ontbijtzaal kan gebruikt worden voor vergaderingen, workshops en feesten.

Contact:

Ten Darperweg 104

7983 KP Wapse

0521 551 278

www.wapserherberg.nl

Ondereel van de Drentse Fiets Pruverij!

Hotel en Restaurant de Wapserberg

Pin It on Pinterest