Informatie:

De Paap een super leuke locatie om even aan te doen voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner tijdens uw vakantie in Drenthe!

In het Drentse Papenvoort is dit de hotspot van vele wandelaars en fietsers om even een pauze-moment te genieten. Binnen is het gemoedelijk en buiten is het goed vertoeven op het gezellige terras. De menukaart is lekker divers, van pannekoek tot biefstuk, maar ook voor de vegetariër is er voldoende keuze!

Happen & Trappen door de Drentsche Aa

Komt u een dagje Happen & Trappen door de Drentsche Aa? Deze super leuke fietstocht start in Annen, aan de rand van Nationaal Park en Landschap Drentsche Aa. Een prachtig natuurgebied van maar liefst 34.000 ha. U gaat trappen over de Hondsrug een zandrug die 20 meter boven NAP uitsteekt. U maakt kennis met ‘’t Nije Hemelriek’, het beroemde Boomkroonpad van Drenthe, in het mooie Grolloo kunt er voor kiezen even het C+ B Museum (Cuby and the Blizzards) aan te doen en het schitterende Balloöerveld. Tijdens deze route gaat u lekker happen bij diverse leuke restaurants: waaronder Café Restaurant De Paap!

 

 

 

 

 

Papenvoort 15

9447 TT  Papenvoort

0592 269259

www.luncheneetcafedepaap.nl

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.

Voor het diner kunt u uiterlijk bestellen tot 20.00 uur.

Bestellen van de lunchkaart kan vanaf 11.30 tot 16.00 uur.

Huifkartochten

Speciaal voor groepen van 4 tot 15 personen kunt u bij De Paap prachtige huifkartochten maken door Drenthe. De route en de duur van de tocht mag u zelf bepalen of u boekt een arrangement. Speciaal voor kinderfeestjes kunt u een kinderarrangement boeken, waar na terugkomst van de tocht een lekker bord patat met kroket of frikandel en frisdrank wordt geserveerd.

 

De Paap

Pin It on Pinterest