Geweldig nieuw vrijstaand vakantiehuis voor maar liefst 5 personen nabij Odoorn en Emmen!

In het kleine Drentse dorpje Klijndijk van nog geen 700 inwoners, vindt u dit gezellige nieuwe vakantieboerderijtje. Klijndijk is gelegen in een bosrijke en landelijke omgeving aan de rand van het prachtige Valtherbos.

Drentse landerijen en vergezichten

Gezien het vakantiehuis volledig vrijstaand is en maar liefst een oppervlakte heeft van 1500 m2 eigen grond, geniet u hier werkelijk alle privacy en van de mooiste Drentse landelijke vergezichten vanuit uw eigen tuin.

Het zalige vakantieboerderijtje in Klijndijk

U bent te gast bij familie Hofman uit Odoorn. Eerlijke en lieve zanddrenten, die dit fantastische mooie plekje in Drenthe graag met u delen. Het is er brandschoon, onwijs gemoedelijk en het is voorzien van alle gemakken om heerlijk te kunnen onthaasten in Drenthe.

Het vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een keuken, douche en toilet. Buiten heeft u alle ruimte en is het heerlijk vertoeven op het terras en mogen uw kinderen spelen in de grote achtertuin. Aan werkelijk alles is gedacht van gratis WIFI tot aan een schuurtje voor uw fietsen. Ideaal voor gezinnen en mensen die graag veel eigen ruimte willen genieten.


 

Fam. Hofman

Hoofdweg 7

7871 TBĀ  Klijndijk

06 22654658 of 06 53111330

www.vakantiehuisodoorn.nl

Heerlijk ontbijten met ” Bakker Joost ” uit Odoorn

In Odoorn vindt u Bakker Joost. Een begrip in Drenthe als het gaat om lekker. Hij heeft een geweldige bakkerij met lunchroom en hij organiseert de mooiste uitjes in de natuur van Odoorn en omgeving.

Maar nog luxer, hij kan voor u ook een zalig ontbijt in Klijndijk bij het vakantieboerderijtje serveren. U kunt dat super makkelijk gewoon bestellen online.

Omgeving Klijndijk

Wandelen of fietsen in de prachtige bossen en op de hei, uiteraard hoort een bezoek aan een echt hunebed in Drenthe daarbij.

Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Beleef een uniek groen avontuur in Drenthe met Eko-Tours Exloo.

U vindt in de directe omgeving van Klijndijk nog veel meer uitjes, musea en leuke eetgelegenheden. Maar wilt u graag eens echt bijzonder culinair gaan genieten, dan is ” Restaurant De Gaffel ” in het mooie Valthe absoluut een fantastische aanrader.

 

Vakantiehuis Odoorn/Klijndijk

Pin It on Pinterest