Het LAGERHUIS is de groenste locatie in Noord-Drenthe!

Het is een zaal voor verhuur aan één groep van 4 t/m 20/35 personen, afhankelijk van het doel van de vergadering/training/teambuilding/cursus/heidag. De zaal kan met elke gewenste opstelling ingericht worden. Midlaren ligt dichtbij Zuidlaren en centraal t.o.v. Groningen en Assen op een afstand van slechts 15 km.

360° virtual tour: https://goo.gl/maps/3Rm1zADuBMiHa7gz8

De zaal is sfeervol en comfortabel ingericht en van alle gemakken en moderne faciliteiten voorzien, o.a. stereo-installatie, draadloos internet, Dvd-speler, flip-overs, beamer en projectiescherm. Er zijn twee toiletgroepen en een af te sluiten (zit)keuken.

U kunt gezellig bij de open haard of bij mooi weer lekker buiten zitten op het terras (partytent 6m x 3m aanwezig!).

Maar u kunt ook even genieten op het tweede terras in het omliggende bos. Verder is er een duidelijk afgescheiden buitenterrein, waar naast tafeltennissen ook diverse andere activiteiten gedaan kunnen worden. Dit alles garandeert een optimale privacy.

Hans Blaauboer & Els Wiggers 

Duinweg 2 A

9475 PK  Midlaren

050 4092132 of 06 15537795

www.het-lagerhuis.nl

www.facebook.com/Buitenhuis.de.VEENHORST

Heerlijk eten

U heeft een keuze uit zelf-, gedeeltelijke of volledige verzorging, die kan bestaan uit koffie/thee/water, een (warme) lunch en/of warm buffet. We kunnen rekening houden met biologische en/of vegetarische wensen met producten uit onze eigen streek en altijd dagvers.

Recreatieve mogelijkheden

De accommodatie ligt dichtbij het Noordlaarderbos, 50 Bunder en het Zuidlaardermeer.

Deze omgeving biedt vele mogelijkheden voor activiteiten o.a. klootschieten en LETTERBOXEN.

Dit laatste is een spannende stempeltocht met kaart en cryptische aanwijzingen, leuk om ook elkaar beter te leren kennen. En dan eventueel gezellig napraten bij de vuurkorf.

Op maat kunnen wij een programma met u samenstellen.

 

 

Het LAGERHUIS Midlaren

Pin It on Pinterest