Ga op vaarvakantie in Drenthe!

Huur de Rebecca en beleef Drenthe vanaf het water! Dit 9 meter lange kajuitjacht heeft maar liefst 5 slaapplaatsen en is voorzien van een keuken met koelkast, toilet, verwarming, boegschroef, netspanning en eventuele twee passende vouwfietsen. 

U heeft geen vaarbewijs nodig

Na een persoonlijke introductie van Joke en Bob, kunt u zelf met de boot de kanalen en rivieren op en heerlijk in Drenthe vakantie genieten vanaf het water. Voor een weekend of voor een week of vakantie, het kan allemaal. Maar wees er wel snel bij als het om reserveren gaat, want deze mogelijkheid is uniek en nieuw in Drenthe en daardoor erg gewild.

Drents rondje

Bob en Joke hebben de prachtigste routes voor u uitgezet. Bijvoorbeeld de Veenvaart route: u vaart dwars door het Veenmuseum heen, een bezoek aan het Van Gogh museum van Drenthe mag natuurlijk niet missen of bijvoorbeeld culinair genieten in het nieuwste natuur restaurant van Drenthe restaurant Wollegras in natuurgebied Bargerveen. Maar u kunt ook naar Groningen, Overijssel of andere routes in Drenthe bevaren of u gewoon uw eigen plan trekken.  

 

Joke & Bob

Zijtak Oostzijde 148

7833 AR  Nieuw Amsterdam

06 45554822

www.huureenbootdrenthe.nl

Enkele highlights van de Veenvaart route

Varen door het Veenpark bij Barger-Compascuum!

Genieten van de grootste thuiskomende schaapskudde van Nederland bij restaurant Wollegras in Weiteveen in het mooie natuurgebied Bargerveen!

Wat deed van Gogh in Drenthe? Ontdek het in het Van Gogh Huis in Veenoord!

Spannende bruggen door het mooie Veenland van Drenthe!

En uiteraard geniet u van de prachtige natuur in Drenthe!

 

Huur een Boot in Drenthe

Pin It on Pinterest