Informatie:

‘Fotografe van hét moment’ Trouwen in Fryslân doe je uiteraard met de leukste trouwfotografe van Friesland!!!

Jullie huwelijksdag is één van de mooiste dagen van jullie leven; een dag waarop je later nog regelmatig wilt terugkijken. Dat kan met mijn trouwreportages! Ik ben een ‘storyteller’; mijn reportages vertellen jullie unieke verhaal met sprankelende, emotionele en frisse beelden. Mijn stijl is documentair; op ongedwongen en spontane wijze leg ik vast hoe de dag écht is, zonder dingen in scène te zetten (nou ja…soms help ik het bruidspaar een heel klein beetje).

 

Binnen mijn fotografie probeer ik altijd hét moment te vangen; jullie liefde voor elkaar, samen met jullie familie en vrienden, maar ook emoties, sfeer én details horen daarbij. Jullie eigen unieke verhaal van de dag is zo bijzonder; dat verdient het om gebundeld te worden. Mijn bruidsparen ontvangen daarom (naast een usb-stick met daarop de foto’s digitaal) altijd een luxe trouwalbum; een waardevolle, tastbare herinnering waarmee jullie de bijzondere momenten heerlijk kunnen herbeleven.

 

 

Contact:

Van Lyndenpark 16

9244DA  Beetsterzwaag

06 11168765

www.sandragielesen.nl

Neem een kijkje op mijn website; daar vindt je uitgebreide informatie zoals mijn portfolio en tarieven. Spreekt dit alles jullie aan? Neem dan contact met mij op, dan plannen we een afspraak voor een kennismakingsgesprek; ik denk heel graag met jullie mee en kijk uit naar jullie bericht!

Sandra Gielesen Fotografie

Pin It on Pinterest