Informatie:

Wilt u rust en ruimte?

Rintjeshoek is dan echt wat u zoekt! Het is een unieke locatie om even helemaal op uzelf en met elkaar te zijn. Dankzij haar afgelegen ligging onderaan de dijk en aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer is Rintjeshoek een garantie voor rust en ruimte. Rintjeshoek is alleen te bereiken via een eigen weg onder aan de dijk en heeft eigen parkeergelegenheid.

Rintjeshoek beslaat een aantal gebouwen: Als eerste natuurlijk het huis zelf, dat ondanks een aantal aanpassingen nog steeds de sfeer van vroeger ademt. Binnen is veel gewerkt met hout waardoor de warmte en natuur u tegemoet stralen. Het tweede gebouw is een grote, twee verdiepingen tellende schuur, nu gebruikt als werk/ stallings- en opslagruimte maar deze diende vroeger als ruimte om de zeilen op te hangen die werden gebruikt ten tijde van zware storm als er gaten in de dijk dreigden te slaan. De hiervoor bestemde haken zitten nog steeds in de balken van het plafond! De naam van deze schuur is “Sylhok”.

Contact:

Wester Nieuwkruisland 15
9293 LW Kollumerpomp

06 50594949

www.rintjeshoek.nl

Ideaal voor natuurliefhebbers

Het is goed vertoeven in de ruime eigen achtertuin van maar liefst 5000 m2. Ook huisdieren en pony’s en paarden zijn welkom. Geen naaste buren, uw eigen weg en direct gelegen aan het natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer!

Maar liefst 6 gezinnen kunnen overnachten!!!

Vakantieboerderij Rintjeshoek

Pin It on Pinterest