Informatie:

Vakantiehuis Kubaard is iets bijzonders: waar we ook juist graag de natuurliefhebbers, vogelliefhebbers, vissers en fietsers op attenderen!

Temidden van de steden Leeuwarden, Franeker en Bolswarden aan de elfstedenfiets route vindt u Kubaard. Een vakantiehuis waar je vol op kan genieten van “ver kijken” en je nog echt kan genieten van het weidse. Zoek je rust en ruimte, is dit echt een aanrader te noemen gezien je werkelijk verblijft temidden van Friese weilanden. Van oorsprong is Vakantiehuis de Kubaard een arbeiderswoning, slechts 5 minuten fietsen van het dorpje Kubaard(welke bekend staat om haar authentieke schoonheid) en gelegen naast de boerderij “Opperhâns”.

“Plas Dras” welke zich achter de boerderij bevindt is een waar paradijs voor vogelliefhebbers.  Het is een “Dobbe” waar dankzij door de lage delen van 1 februari tot 15 juni onder water te laten staan een “Plas Dras” ontstaat. Hierdoor is het een rust en woonplaats voor weide- en watervogels.

Voor de visliefhebber is de Kubaard bijzonder aantrekkelijk, vanaf de steiger bij het vakantiehuis kunt u uw hengel uitgooien in de vaart. Maar je kan ook gebruik maken van een kano of roiebootje vanaf de Kubaard.

 

Contact:

Familie Heeg

Joaurumerleane 6

8732 EC  KUBAARD

0515 331621

06-53740955

Een zeer ontspannen verblijf

Het vakantiehuis is zeer comfortabel, zie voor alle details onderstaande link:

www.vakantiehuiskubaard.nl

Foto

Foto

 

Vakantiwhuis Kubaard

Pin It on Pinterest