Informatie:

Geweldig genieten op een bijzondere locatie

Er gaat niets boven Groningen: 14 kilometer ten noorden van de stad Groningen ligt het pittoreske Onderdendam (beschermd dorpsgezicht). Net buiten het dorp, aan de overkant van de Warffumermaar ligt ons rijksmonument met in het voorhuis onze Bed & Breakfastkamers.

undefined

Aan de waterkant

De Bed & Breakfast ligt aan de waterkant en heeft een eigen terras. Hiervandaan ziet u in de zomer de plezierboten voorbijgaan en in de winter schaatst u vanaf de steiger naar Middelstum, Warffum, Winsum of Bedum. Bij ons vindt u rust en ruimte in een kwalitatieve goede en sfeervolle omgeving. Geen ‘lichtvervuiling’; bij heldere nachten is de sterrenhemel majestueus. In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen.

undefined

B&B Hoogholtje heeft twee comfortabele kamers met ieder zijn eigen charme en karakter. De kamers hebben centrale verwarming maar u kunt ook de sfeervolle gietijzeren gaskachel aanzetten. In de kamer vindt u badjassen en pantoffels. In de badkamers staan  zeep, douchegel en shampoo tot uw beschikking.

De Landkamer

undefined

Deze kamer kijkt uit over de Warffumermaar en de tuin aan de zuidzijde. Via de privétoegang bereikt u het terras aan het water. Het boxspringbed is zeer comfortabel en heeft een lengte van 210 cm en wordt naar wens tweepersoons- of als enkele bedden opgemaakt. In de voormalige bedstede is een leeshoek gecreëerd die met een knipoog naar vroeger voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. U kunt zich er aan het einde van de dag terugtrekken met een boek of een glas wijn.

undefined

 

 

 

 

Contact:

shutterstock_142590973.jpg

Conny Rietema en Bob Assenberg

Warffumerweg 16
9959 TG  Onderdendam

06 46318305

www.benbhoogholtje.nl

De Zeekamer

Deze kamer kijkt ook uit over de Warffumermaar en de tuin aan de noordzijde. Ook hier staat een comfortabel boxspringbed van 210 cm en wordt eveneens naar wens tweepersoons- of als enkele bedden opgemaakt.

undefined

Van de bedstede in deze kamer is een ruimte met douche en wastafel gecreëerd.

undefined

Het is (h)eerlijk eten op het Groningse land

undefined

Na een goede nachtrust staat het ontbijt klaar in de keuken. U geniet van een geweldig uitzicht over de landerijen en in de zomer lopen de koeien vaak tot aan onze tuin. U eet verse broodjes met eigengemaakte jams, verse eitjes en alles wat u verder van een goed ontbijt mag verwachten.

undefined

undefined

B&B Hoogholtje

Pin It on Pinterest