Informatie:

Wat zo fijn is aan De Helleborus als groepsaccommodatie, is dat het alle ingredienten in huis heeft voor een goed feest: vermaak, eten, ontspanning en overnachten! En op zo’n manier samen te stellen dat het binnen elke portemonnee past.

c7

Zo kun je ervoor kiezen om delen van het terrein te huren of het bos te delen met andere gasten, te slapen in de herberg of zelf je tent op te zetten onder de bomen, verse en gezonde maaltijden te laten verzorgen of zelf te koken. De favoriet is de hottub: middenin het met olielampen verlichtte bos, onder de sterrenhemel, warm badderen tot je klaar bent om je bed in te rollen.

De Helleborus denkt graag met je mee, zo hebben ze al vrijgezellenfeesten, vrienden- en familieweekenden, een bruiloft en zelfs een uitvaart tot een onvergetelijke dag gemaakt. Ook hebben wij diverse cateraars in onze pakket. Denk aan een varken aan het spit met Meat Jelle&Marjan of een heerlijke veganistische maaltijd van Sophie. Dit alles geserveerd vanuit de swingende buitenkeuken.

Contact:

 

Engelberterweg 96

9723 EP Groningen

www.dehelleborus.nl

 

Helleborus.Bord

Helleborus

Pin It on Pinterest