Informatie:

Winnaar “Leukste groepsaccommodatie van Groningen 2014/2015 en van ’t Noorden 2015/2016”

Bijzondere groepsaccommodatie in het Noorden: indoor-dorpje met 8 cottages, tennisbaan, sportveld en dankzij beachhal  “have a nice day – garantie”, ongeacht het weer. Op 3 ha grond in het centrum van Midwolda. Slechts 900 meter afstand ligt van het strand en de jachthaven. Het terrein grenst aan bos van landgoed Ennemaborg. U bereikt de accommodatie via de fraaie oprijlaan. De verschillende logiesvormen bieden de mogelijkheid voor een groep van 20 tot 60 personen (exclusief gebruik). De indoor beachhal is eerste uur gratis (en daarna 50% korting) en staat borg voor een slechtweer programma. Vanwege de ligging is deze locatie ideaal voor rustzoekers (fietsers en wandelaars) en/of sportief ingestelde gasten.

Vanuit de lounge heeft u zicht op het natuurgebied met o.a. reeën, grauwe kiekendief etc. Elk jaargetijde biedt fraaie beelden van korenvelden tot bloeiende koolzaadvelden. In de provincie Groningen zijn de nachten nog echt donker met prachtige sterrenhemel. Binnen 20 minuten bent u in de bruisende uitgaansstad Groningen of in het historische Bourtange, bij Fontana Nieuweschans of in het mooie Duitse plaatsje Leer of de Meyerwerft in Emden. In de directe omgeving liggen de plaatsen Scheemda en Winschoten en een bezoek aan het zeehondencentrum Pieterburen behoort ook tot de mogelijkheden. Een groot meer van 8 km2 met een diepte van minimaal 1.30 meter biedt volop ruimte voor zeilen, surfen, kanoën, zwemmen, vissen en ander waterplezier. Een prachtig natuurgebied staat open voor fietsen, wandelen, skeeleren, nordic walking, picknicken of zomaar wat luieren in de zon.

Deze authentieke Groningse herenboerderij heeft veel mogelijkheden voor groepen van 20 tot 60 personen (nooit meerdere groepen tegelijk in de cottages).
Een groep kan gebruik maken van: cottages (20-40 bedden): inpandig dorpje op de “deel” van de boerderij (t ‘Graanhuys, voormalige graanopslag) nieuw sanitair: voor zowel dames als heren: met 2x 3-11  douches, 2 x 3 toiletten en 2x 4 wastafels, verblijfsruimte met tafels en stoelen in combinatie met open keuken, goed ingerichte keuken met 6 pits gasfornuis (kookeiland), koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gasoven en warmhoud oven etc.
picknicktafels, sportveld, indoor tafeltennistafel kids outdoorterrein

 

 

Contact:

“We wilden het leuker. Er zijn al zoveel groepsaccommodaties met een woonkamer met kunstleren banken waarbij je ook ergens kan slapen op van die dunnen matrasjes”: aldus Rob en Marjolijn Berrevoets.

Rob en Marjolijn 09

Hoofdweg 156
9681AL Midwolda

0597 554055

www.blauwestadhoeve.nl

Verblijf op maat

Wij gaan met je in gesprek als je met een groep in Groningen wilt overnachten. We luisteren naar je wensen en kunnen een op maat gemaakt groepsaccommodatie pakket aanbieden. Afgestemd op jouw situatie. Er is heel veel mogelijk, met of zonder catering. Je hoeft ons terrein niet af want er zijn vele leuke groepsactiviteiten mogelijk, zowel binnen als buiten. Zoals speedminton, blackminton, beachvolleybal enhighlandgames. Maar ook voor het populaire ‘Wie is de Mol‘ en “Ik hou van Holland” kunt u bij ons terecht. Ons motto is niet voor niets: ‘Have a nice day, ongeacht het weer!’ Daarnaast kunt u in de omgeving fietsen, wandelen, zeilen of een rondvaart maken.

Afbeeldingsresultaat voor groepsaccommodatie groningen midwolda

 

 

Afbeeldingsresultaat voor groepsaccommodatie groningen midwolda

 

 

 

Groepsaccomedatie Groningen Midwolda

Pin It on Pinterest