Informatie:

Sfeervolle jachthaven in het mooie Oldambt van Groningen!

De haven in Scheemda is een van de twee havens die vallen onder Havenbeheer Oldambt; de andere is de haven in Winschoten.

Dit is de kleinste haven van de twee; in Winschoten hebben wij 100 plekken (seizoen en passanten), in Scheemda zijn dat er 45, vaste ligplaatsen en passanten.

In Haven Scheemda beschikken wij over alles wat uw verblijf in het natuurlijke Noorden tot een aangenaam verblijf maakt: havenkantoor, trailerhelling, walstroom, water, vuilwaterstation (ook voor uw chemische toilet), (invaliden)douche, gratis wifi en gedurende uw afwezigheid is er toezicht door de havenmeester en geavanceerde camerabewaking. Prettig om te weten: ook in Scheemda zijn er camperplaatsen; iets minder dan in Winschoten, daar zijn er 10. In Scheemda zijn dat er 6. De haven is per boot goed bereikbaar, wel met een maximale doorvaarhoogte van 2.90 meter (hoogholtjes; hoogholtje is in Groningen de benaming voor de bekende hoge vaste voetbruggen, hoog genoeg om de schepen te laten passeren). De aanvoerroute loopt via het Winschoterdiep. Komt u met de auto dan is de A7 vlakbij; reist u met de trein naar uw boot dan is Station Scheemda op loopafstand.

Scheemda zelf heeft een fijn centrum, met diverse restaurants, supermarkten en nog meer horeca. Met diverse fiets- en wandelroutes is het bij uitstek een plaats voor natuurliefhebbers. Ook is er een heerlijk openluchtzwembad. Op www.natuurlijknoorden.nl vindt u nog vele tips voor een dagje uit, uit eten gaan en activiteiten.

Contact:

Erwin & Ciska Postema

Scheepsjagerstraat 2

9679 ZJ  Scheemda

06 28974613

www.havenbeheeroldambt.nl

Het nabij gelegen Oldambtmeer is een fantastisch meer voor watersporters! Onze Haven in Winschoten ligt daar nog dichterbij. Er zijn ook passanten die een paar dagen in Scheemda combineren met enkele dagen Winschoten.

Jachthaven Scheemda vindt het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt ten aanzien van alles wat te maken heeft met het feit dat uw boot in een van onze havens ligt. Wanneer u bij ons te gast bent hopen wij dat u zich thuis voelt; wanneer u thuis bent hopen wij dat u zich gerust voelt, omdat uw boot bij ons in goede handen is, onder andere omdat onze havens beschikken over camerabewaking.

Erwin Postema, de gastvrije havenmeester, kunt u rechtstreeks bereiken op 06-28974613.

In vogelperspectief

.

Jachthaven Scheemda

Pin It on Pinterest