Informatie:

Het Noorden vanaf het water bekijken!

De haven in Winschoten is een van de twee havens die vallen onder Havenbeheer Oldambt, de andere is de haven in Scheemda.

Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt ten aanzien van alles wat te maken heeft met het feit dat uw boot in een van onze havens ligt. Wanneer u bij ons te gast bent hopen wij dat u zich thuis voelt; wanneer u thuis bent hopen wij dat u zich gerust voelt, omdat uw boot bij ons in goede handen is, onder andere omdat onze havens beschikken over camerabewaking.

In Haven Winschoten is het pittoreske centrum van Winschoten op loopafstand, met al hetgeen u nodig heeft: supermarkt, warenhuis, kledingzaken, woonwinkels en doe-het-zelf-zaken.

Eigenlijke zijn alle denkbare winkels binnen kort bereik. Verder volop gezellige horeca: lekker uit eten, bruine kroegjes en heerlijke terrassen!

.

 

Contact:

Erwin & Ciska Postema

Hellingbaan 4

9672 BM  Winschoten

06 28974613

www.havenbeheeroldambt.nl

Dit alles maakt de Haven Winschoten erg goed geschikt voor zowel een seizoensplaats als ook een bezoek van enkele dagen in onze passantenhaven. Op de wal hebben wij ook nog 10 camperplaatsen! Het aantal ligplaatsen is 100.

Uiteraard is in alle gemakken voorzien: havenkantoor, trailerhelling, walstroom, toiletten en douches, water op de steigers, vuilwaterstation, gratis wifi en camerabewaking. Vanzelfsprekend worden de steigers en de wal goed onderhouden.

Het nabij gelegen Oldambtmeer is een fantastisch meer voor watersporters!

De havenmeester, Erwin Postema, kunt u rechtstreeks bereiken op 06-28974613.

Het mooie Oldambt vanuit de lucht

Jachthaven Winschoten

Pin It on Pinterest