Informatie:

 

Volkswagen in Emden is de grootste industriële werkgever ten westen van Bremen en het noorden van het Ruhrgebied. De Volkswagen-fabriek in Emden heeft een totale oppervlakte van 4.100.000 vierkante meter, waarvan ongeveer 40 procent is bebouwd. Verder zijn er parkeerplaatsen voor de verzending van de voertuigen.

Volkswagen Emden volgt dezelfde strategie als de totale VW Groep en wil dan ook  economisch en ecologisch toonaangevende zijn met milieuvriendelijke voertuigen, geproduceerd in een milieuvriendelijke productie, dit is het doel van de Emden Volkswagen-fabriek. Daarnaast is de hoge kwaliteit van het product de sleutel tot succes, want de kwaliteit genereert klanttevredenheid, waardoor men met lage kosten zeer concurrerend kan blijven.

In Emden worden de Volkswagen Passat sedan en Variant en de Passat Alltrack en de nieuwe Arteon gemaakt.

Wij bieden 2 rondleidingen aan compact ( 2 uur) en intensive ( 3 uur) voor zowel de individu als voor groepen( max 30 personen) vraag ons naar de mogelijkheden

 

 

Contact:

Dokter Stolteweg 19

8025 AV  Zwolle

06 46096396

www.fabrieksuitje.nl

Cor uw super bezielde tourleider!

 

Van junior verkoper bij Pon tot verkoopleider bij Pouw. 25 jaar lang heeft hij van alles gedaan binnen de autobranche. Zijn pure passie voor auto’s is altijd gebleven. Daarom is hij in 2006 gestart met Fabrieksuitje.

VW Emden

Pin It on Pinterest