Informatie:

fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 Meppel train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren, douchen is niet nodig. Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of kan je niet geloven dat fit in 20 minuten per week echt werkt? Heb je vragen over de fit20 training? Graag nodig wij je uit om een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining bij de Personal Trainer van fit20 Meppel te komen doen. Ervaar fit20 en beslis daarna of fit20 iets voor je is!

 

Contact:

John Hulleman

Blankenstein 132, 7943 PE Meppel
Telefoon:0522 700 241
meppel@fit20.nl

Wie is John Hulleman?

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?
Ik ben 32 jaar sportdocent/leraar bij Defensie, Justitie en in het Beroepsonderwijs geweest.In al deze functies heb ik een zeer ruime ervaring opgedaan in het geven van fitnesslessen, tevens heb ik veel lessen verzorgd in anatomie/fysiologie op school.Als oud-topsporter heb ik voor mijn honk- en softbal in de wintermaanden heel veel krachttraining gedaan. Door mijn fanatisme en gedrevenheid gekoppeld aan een gezonde dosis humor, ben ik staat om bij de klant de juiste trainingsprikkel te bewerkstelligen.De klant is ten allen tijde koning, en zo moet hij zich ook voelen als hij bij mij komt trainen.Daarom ben ik bij de realisering/verbouwing van mijn studio continue uitgegaan van mijn eigen hoge eisen voor de mooist denkbare trainingsomgeving. Het doel moet zijn dat de klant zich prettig, veilig en gewaardeerd voelt in mijn fit20 studio.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Ik kan de klant op de juiste manier prikkelen, om op die manier samen de grenzen te verleggen. Ik werk altijd aan een goede vertrouwensband met de klant, dat vind ik als mensen-mens zelf ook erg belangrijk. Op deze manier hoor je ook eerder wat er bij de klant leeft. In een prettige trainingssfeer in 20 minuten een persoonlijke topprestatie leveren, dat moet voor velen als muziek in de oren klinken!

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?
Elkaar volledig vertrouwen en vooral respecteren. De klant moet er ook van uit kunnen gaan dat de privacy gewaarborgd is.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Dat ik door mijn enthousiaste en gedreven manier van praten mensen naar een hoger niveau heb geholpen, daarnaast dat ik heel goed kan luisteren en relativeren.

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?
Door een goede en begrijpelijke manier uit te leggen wat de fit20 trainingsmethode inhoudt, en welke resultaten hier mee bereikt kunnen worden. Samen gaan we ook bezig met het opstellen van het plan voor de komende tijd, daaraan gekoppeld gaan we tussentijds ook kijken of we onze doelstellingen nog moeten bijstellen. Ik zal als personal trainer er voor zorgen dat mijn klant er elke week is om zijn fit20 training te doen. De klant weet ook dat ik contact opneem wanneer er zonder opgaaf van reden een training gemist wordt, deze stok achter de deur is voor velen belangrijk.

Wat vind je zelf van fit20?
Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het trainingsprincipe van fit20 was ik eerlijk gezegd sceptisch. Na het zien van een aantal filmpjes over de training nam de scepsis verder af, en na het ondergaan van een aantal fit20 trainingsmomenten was ik helemaal om! Ik sta nu volledig achter de fit20 trainingsmethode: je wordt fitter, vitaler, energieker, sterker en krijgt bovendien een betere conditie. De voorgeschreven rustperiodes tussen de trainingen dragen ook bij tot betere resultaten…en als een ieder ook nog zijn leefstijl gaat veranderen/aanpassen door wat meer te letten op gezonde voeding dan hebben we nog meer winst behaald. Door de met een sterke airco gekoelde ruimte en de trage uitvoering van de oefeningen gaat men niet zweten en kan men de training zelfs in de gewone kleren doen.

Welke resultaten zie je bij je klanten?
Ik zie dat de klanten vanuit hun eigen basisniveau, door de fit20 training steeds fitter en vitaler en energieker worden, tevens krijgen ze meer kracht en ook nog eens meer conditie. Hierdoor gaan ze al dan niet zonder invloed hun leefstijl aanpassen, de goede ingeslagen weg moet zijn vervolg krijgen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Na mijn zeer lange sportcarrière heb ik de laatste jaren wat meer tijd voor mijn vrouw, waarmee ik graag op reis ga. In 2015 ga ik inmiddels voor de 35e keer op wintersport, hier ben ik erg bedreven in. Verder klus ik graag met hout, wat mijn ogen zien maken mijn handen. In de weekends maken we vaak samen iets speciaals in de keuken, lekker praten en bezig zijn (als therapie).

fit20 Meppel

Pin It on Pinterest