Beste mensen,

Galerie Ruigewaert gaat verhuizen naar Appingedam!

Vorig jaar in november opende galerie Ruigewaert haar 10 jarig bestaan met de expositie “10 Jaar Verborgen Schatten”. Wat iedereen toen nog niet wist was dat dit de laatste expositie zou zijn in Niezijl. Het pand stond al wel te koop, maar we hadden er rekening mee gehouden dat het nog wel een paar jaar zou gaan duren eer er een definitieve koper ten tonele zou verschijnen. Het was voor ons een verrassing dat er al zo snel een match op ons pad kwam. Het zoeken naar een ander, geschikt pand moest nu op korte termijn gebeuren. Dat viel niet mee, want we stelden hoge eisen. We hebben hier in Niezijl iets bijzonders neergezet dus ook het nieuwe onderkomen moet aan een aantal voorwaarden voldoen. We hebben van alles bekeken; verbouwde kerken, opgeknapte boerderijen, borgen en monumenten.
In eerste instantie zochten we in de omgeving van Niezijl, maar vanwege het kleine aanbod bijzondere panden zijn wij ons oog gaan richten op Oost Groningen. En daar vonden we wat wij zochten!
Galerie Ruigewaert verhuist eind maart a.s. naar Appingedam en vestigt zich aldaar in het Gouden Pand 1.

De expositie 10 Jaar Verborgen Schatten loopt nog t/m 26 februari en daarna sluit in Niezijl de deur van de galerie om op 14 mei 2017 in Appingedam te heropenen met een expositie van Gertjan Scholte-Albers en Sonja Brussen.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor uw bezoek, de mooie gesprekken en de fijne contacten en hopen u op de nieuwe locatie weer te mogen begroeten.

Op zondag 26 februari om 17.00 uur biedt galerie Ruigewaert aan iedereen die daar behoefte toe voelt, de mogelijkheid om afscheid te nemen van deze bijzondere plek in Niezijl. Dit doen wij onder het genot van een drankje en wij heffen dan tevens het glas op onze nieuwe onderneming in Appingedam.

SCHUURVERKOOP

Alles moet weg t.e.a.b.!

Op 11 maart a.s. houdt Ruigewaert een schuurverkoop. Alle spullen die wij niet meer mee kunnen nemen naar onze nieuwe locatie wordt op die datum in de stal op ons achterterrein verkocht. Denkt u daarbij o.a. aan gebruiksvoorwerpen zoals grasmaaiers, buitenspeelgoed, buitenpotten, (party)tenten, slaapzakken, koffers, oud meubilair, driedeurs kledingkast, golfclubs, paardensport attributen, (buiten)kachels (waaronder een Faber Grandeur), piano en veel kleingoed. Let op dit zijn géén objecten uit de galerie.
Wanneer : zaterdag 11 maart
Tijdstip : van 12.00 – 17.00 uur

U bent van harte welkom.

Henk Menger & Tjitske Regnery

Meer info www.galerieruigewaert.com.

Met vriendelijke groeten,
 

Tjitske Regnery & Henk Menger
Rijksstraatweg 1
9842 TB Niezijl

T  :  + 31 (0) 594 213738