Landelijke wonen in Noord- Nederland steeds populairder

Landelijk wonen wordt steeds populairder. Steeds meer mensen die nu nog in de stad of in een buitenwijk wonen, overwegen te verhuizen naar een rustigere woonomgeving, Noord-Nederland staat dan vaak bovenaan het lijstje. Velen hebben de wens voor woonomgeving met landelijke kenmerken, zoals rust, veiligheid en meer groen. 

Misschien heb jij er altijd van gedroomd om naar het platteland te verhuizen, weg van drukkere steden of dorpen. Nu het werken vanuit huis door corona vanzelfsprekender is geworden, maakt het de keuze om naar een landelijke omgeving te verhuizen vaak een stukje eenvoudiger. 

Buitenstate bewoners hebben het goed

Zwerven door de natuur. Tuinieren. Een boswandeling. Zomaar mijmeren tussen het groen. Buitenstate bewoners hebben het maar goed.

Want wonen in het groen -het is wetenschappelijk bewezen- helpt niet alleen tegen stress en allerhande kwalen, maar laat je ook langer leven. Wij zetten vijf redenen om groen te koesteren voor je op een rij. 

Zoektocht naar een Buitenstate

Heb jij plannen om je in het buitengebied te gaan vestigen? 

Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Is je zoekgebied bijvoorbeeld heel groot? En wil je graag elk nieuw droomhuis in je mailbox krijgen, het liefst voordat dit huis op Funda komt? Maak dan samen met ons een Buitenstate Woonprofiel aan.

Wij zijn de specialisten op het gebied van landelijk wonen en delen onze kennis graag met je!

Wie weet, geniet jij ook snel van de rust en ruimte in het buitengebied!