Verrassing! Een winterexpositie bij Studio Concrea.

Van 15 december 2020 tot 15 februari 2021 is er werk te zien van Martha Marjenburgh. Het is een solo-expositie. Ze toont er 2- en 3-dimensionaal werk.

Er is juist gekozen voor expositie in de winterperiode omdat de getoonde werken vocht- en koudebestendig zijn. Een zeer praktische aanleiding.

Tot voor kort waren bij Studio Concrea ‘s van november tot maart geen exposities, omdat de expositieruimte ‘s winters niet verwarmd is. Maar nadat de laatste expositie in oktober was afgebroken, vonden we het toch wel erg leeg in de ruimte. Dus werd een en ander opgehangen en neergezet dat kou en vocht kan verdragen: Werk van Martha Marjenburgh.

Vooral de laatste jaren maakt zij dergelijke werken, al was het nooit speciaal haar bedoeling om er ‘s winters mee te exposeren. Dit blijkt nu een aardige bijkomstigheid.

Haar 2-dimensionale werk bestaat uit prints op dibond en aluminium, en kunstwerken die op waterbestendig canvas zijn geprint en met olieverf beschilderd. Ook 3-dimensionaal werk is er te zien, waaronder beelden in brons en keramiek.

Alvast een voorproefje van haar werk zien? Klik hier.

Open op afspraak
De expositie is op afspraak te bezoeken van 15 december 2020 tot 15 februari 2021
Bel daarvoor: 06 – 290 87 377
Of mail: concrea@online.nl.

Tijdens het bekijken de jas maar aanhouden dus.
Mocht het erg koud zijn, dan krijg je van ons een glaasje glühwijn, in het verwarmde atelier!

 Tot ziens bij Studio Concrea!
Martha Marjenburgh en Roland van Balen

Stichting Concrea
Slenerweg 78
7848 AJ Schoonoord
Tel. 06 – 290 87 377
Mail: concrea@online.nl