Informatie:

Bij B&B – logement Grenzeloos en Zo kunt u heerlijk overnachten en ontbijten. ’s Avonds kunt u genieten van een drankje die u in het Restaurant kunt bestellen of zelf inschenken in de zelfvoorzieningsbar in het B&B – logement.

 

De B&B – logement is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold. 400 meter vanaf het hotel ligt restaurant Grenzeloos, waar u de gemoedelijkheid voelt die zo kenmerkend is voor de provincie Drenthe. Vroeger was het B&B- logement een boerderij met vee.

Stijlvolle kamers bij hotel Grenzeloos en Zo

B&B – logement Grenzeloos en Zo heeft 16 kamers. De meeste kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een heerlijk terras waar u fijn kunt genieten van het prachtige vrije uitzicht. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden, televisie, een zitje en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook is een familiekamer, wat ideaal is voor gezinnen. De kamers zijn ong. 20 m2, landelijk ingericht met steigerhout. Wifi is in de B&B- Logement te ontvangen in de openbare ruimte.

Contact:

Boijlerstraat 12

8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521-387182
T 06-19633606

www.grenzeloosenzo.nl

Niet overnachten, maar wel ontbijten

Dat kan. Grenzeloosenzo staat bekend om het uitgebreide verse ontbijt. Wilt u graag een keer aanschuiven voor een ontbijtje. Dat kan. Voor € 12,50 p.p. kunt u genieten van een grenzeloos ontbijtje. U kunt reserveren via 0521-387182  of wat nog veel idealer is via deze reserveerbutton.

Wat staat er allemaal op het ontbijtbuffet?

Dranken
Koffie
Thee
2 soorten Sappen
Melk
Broodsoorten
Crackers
Beschuit
Wit Brood plakjes
Bruin Brood plakjes
Krentenbrood
Suikerbrood
Pistoletjes Wit
Pistoletjes Bruin
Croissantjes
Chocoladebroodjes
Fruitbroodjes klein
Rozijnenbroodjes klein
Fruit 
Verse Fruitsalade
hand Fruit
Aardbeien
Druiven
Beleg 
2-3 soorten vleeswaren
2 soorten streekkaas
Zoetwaren
Botertjes
Overig 
gekookt ei
Muesli
Yoghurt

Ontbijtbuffet is gereed van 8.30 – 10.00 uur 

Dat is lekker wakker worden! 

B & B Grenzeloosenzo

Pin It on Pinterest