Zalig verblijven in alle luxe en in landelijke sfeer, doet u bij B&B Witvers-inn!

Net buiten het Drentse dorpje Dalen ligt deze mooie boerderij met in het achterste gedeelte een luxe B&B. Dit gastenverblijf voor 2 personen heeft een moderne zit-slaapkamer met aangrenzend een ruime badkamer met douche en toilet. 

Daarnaast is het voorzien van een eigen ingang en heeft deze B&B een fijn privé terras onder schitterende lindebomen. ‘s Ochtends mag u rekenen op een zeer uitgebreid ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte eetkamer, zodat u extra privacy geniet tijdens uw verblijf.

 

Het Boshuis

Rondom de boerderij ligt een zeer fraai aangelegde tuin, met tegen de bossingel een tweede accommodatie. Een zeer leuk vakantiehuisje genaamd: Het Boshuis.
 
 

 

Gerrit Witvers

Gluvinksweg 9

7751 SM  Dalen

0524 552690

www.witvers-inn.com

Picknicken in Drenthe

Naast lekker ontbijten bij de boerderij, kunt u ook een heerlijk lunchpakket aanvragen voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick bij een hunebed, op de hei, in het bos of vlakbij een kudde mooie hooglanders of Drentse schapen. Familie Witvers bemiddelt ook graag voor haar gasten als het gaat om fietsverhuur.

Omgeving Dalen

Dalen is een meer dan 700 jarig esdorp wat behoort tot gemeente Coevorden in het zuiden van Drenthe. Het dorpje heeft een aantal gezelllige terrassen en restaurants, enkele winkels en maar liefst twee molens. Het Stedelijk Museum van Coevorden is absoluut een bezoek waard, maar ook het Goghhuis zou u eigenlijk niet mogen missen als u in Drenthe bent. De nieuwste hotspot van Drenthe natuur restaurant Wollegras in Weiteveen naast de grootste schaapskudde van Nederland is ook relatief dichtbij. Golfers kunnen genieten bij de mooiste golfbaan van Drenthe: De Gelpenberg. Uiteraard zijn dit slechts enkele tips, wilt u meer leuke uitjes, tours, musea, workshops of leuke restaurants vinden in de buurt van Dalen? Kijk dan verder in het keuze menu op deze site!

B&B Witvers-Inn Dalen

Pin It on Pinterest