Welkom in De Drentse Es!

Onze B&B is gelegen aan het Valtherbos op fietsafstand van het centrum van Emmen.

Heerlijk genieten in een geweldige bed and breakfast

Het is een luxe ruime suite (65M2) gelegen op de bovenverdieping van een Drentse Wolfsschuur, met eigen entree, terras met tuinmeubelen, grote woon/slaapkamer met thee en koffie faciliteiten en koelkastje, centrale verwarming, ruime badkamer met Finse sauna, douche- en haar producten, handdoeken, badjassen en badslippers. 

Wellness

Na een dag fietsen of wandelen door het mooie Drentse landschap kunt u ontspannen in onze Finse sauna welke geheel privé is. Handdoeken, badjassen, slippers en opgietconcentraten staan voor uw klaar. Afkoelen kan zowel op het terras als koud af douchen. Daar wordt u weer mens van! 

 

 

 

Robert, Evelien en Ingmar Jager

Weerdingerstraat 157

7815 SL  Emmen

06 53522020

www.de-drentse-es.nl

Zalig ontbijten

In de ochtend op een met u afgesproken tijdstip ontvangt u heerlijk gevulde ontbijtmand op de kamer. De mand is gevuld met verse broodjes van de bakker, eitjes van onze eigen kippen en verder met zoveel mogelijk streek- en biologische producten. Bij mooi weer kunt u het ontbijt nuttigen op uw eigen terrasje. Is dat niet genieten?

Omgeving

Onze B&B is gelegen in het oude esdorp Weerdinge, aan de rand van Emmen. Weerdinge is een prachtig dorp met nog veel Saksische boerderijen. Rondom Weerdinge is het bosrijk en treft u op loopafstand van onze B&B een aantal hunebedden in het bos aan. Vanuit de B&B wandelt of fietst u dan ook zo het bos in. Ook het centrum van Emmen is op korte afstand. Hier kunt u naar hartelust shoppen, borrelen en dineren etc. Ook kunt u natuurlijk Wildlands bezoeken, dat op 3 km afstand van onze B&B ligt. Wij vertellen u graag meer over ons dorp, de omgeving en bezienswaardigheden. Vraag ons gerust.

 

Bed and Breakfast De Drentse Es