Op een unieke landelijke locatie, op nog geen drie km afstand van Emmen, vindt u de woonboerderij ‘Onder den Linden’ uit 1925. Een deel van de boerderij is geheel verbouwd tot een royaal appartement van 45 m2 met volledige privacy en prachtig uitzicht op de voortuin.

U hebt hier de beschikking over een moderne studio (een eigen woon/badkamer) met een grote parkeerplaats. Last, but not least kunt u genieten van vele planten en fruitbomen in de tuin en het prachtige uitzicht. Ook bieden we sinds kort de mogelijkheid om mee te gaan paardrijden in de prachtige bossen (achter het huis)

De boerderij staat midden in het authentieke dorpje Weerdinge. Op loopafstand treft u een snackbar en twee restaurants; ideaal voor als u geen zin of tijd heeft om te koken. De landelijke bosrijke omgeving leent zich perfect om te gaan lopen, fietsen of rond te touren. Uw ontbijt kunt u zelf klaarmaken in uw eigen keuken met kookplaat, oventje, koelkast. Wilt u liever dat wij een uitgebreid vers ontbijt verzorgen, dat is mogelijk tegen een meerprijs. Bij aankomst kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Familie Linders

Het appartement is volledig afzonderlijk van de rest van de woning. Hierdoor kunt u optimaal samen genieten! 

Helaas is er geen mogelijkheid tot het meenemen van grotere huisdieren. Heeft u een klein hondje, dan is deze van harte welkom. Geef dat svp wel even vooraf aan ons door. Roken is binnen het appartement vanwege brandgevaar absoluut niet toegestaan.