Bed & Breakfast Aquamarijn een pareltje in Drenthe!

Vlakbij Emmen en Coevorden vindt u in Stieltjeskanaal de karakteristieke gerestaureerde boerderij van Reinder & Jeannette . De Bed & Breakfast bestaat uit twee luxe 2-persoonskamers en een familiekamer welke zich bevinden op de eerste verdieping van deze prachtige boerderij.

Bijzondere edelstenen kamers

Het unieke van deze B&B is dat iedere B&B-kamer een bijzondere edelsteen vertegenwoordigd. U verblijft in de kleur van de betreffende edelsteen en ook is de steen zelf uiteraard aanwezig. Laat uw gevoel spreken, kies uw favoriete kamer en kom de positieve invloed van de stenen op uw welzijn, geluk en gezondheid ervaren. Alle Bed & Breakfast kamers zijn luxe ingericht zodat het u aan niets ontbreekt!

Bed & Breakfast kamer Amethist

Bed & Breakfast kamer Robijn

 

 

 

 

 

Reinder & Jeannette

Stieltjeskanaal 114

7756 PG  Stieltjeskanaal

0524 222008

www.bij-aquamarijn.nl

Drents ontbijten met streekproducten

Op de begane grond is de ontbijtruimte waar u ’s morgens kunt ontbijten bij een warme houtkachel.

Engels Thee Terras

Bij lekker weer is het ook mogelijk om uw ontbijt te nuttigen naast de boerderij op het heerlijke terras. Mocht u tussen de middag of ’s avonds ook wat willen eten of drinken, dan is dat in overleg altijd mogelijk. U kunt ook de High Tea of iets van de kleine kaart proberen!

Omgeving

In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen of bijvoorbeeld vissen in het kanaal tegenover de B&B. Ook is het mogelijk om fietsen te huren, zodat u kunt genieten van de vele fietsroutes waar Drenthe bekend om staat. Zo zijn er vele bezienswaardigheden op fietsafstand van de Aquamarijn.

Let op note Natuurlijk Noorden: gaat u deze B&B boeken en kwam u op dat geweldige idee dankzij onze site Natuurlijk Noorden! Laat het Reinder even weten, want dan krijgt u een Drentse verrassing van Natuurlijk Noorden. Of mail even naar info@natuurlijknoorden.nl

Landhotel Aquamarijn