Helemaal aan het einde van een doodlopende weg in het dorpje Tiendeveen in Drenthe ligt Luxe B&B Veerkant en Vruistuk

Op een prachtig terrein van 2,4 hectare omringd door landerijen kunt u met ons meegenieten van de stilte en een prachtig uitzicht. B&B Veerkant en Vruistuk is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Fietsnetwerk knooppunt 23 ligt op 500 meter van de accommodatie. Tevens zijn er diverse arrangementen mogelijk waaronder een fiets arrangement “Dwalen door Drenthe” en het “Drenthe Culinair” arrangement.

Naast Bed en Breakfast Veerkant en Vruistuk, op hetzelfde terrein, vindt u Zonneveld Alpaca’s. Hier worden op kleinschalige wijze Alpaca’s gefokt en worden diverse activiteiten met Alpaca’s georganiseerd.

De Bed en Breakfast bestaat uit één luxe kamer van 48 vierkante meter op de begane grond. De kamer is warm en knus ingericht en van alle gemakken voorzien. Onderstaand een greep uit de faciliteiten:

*Kingsize bed, elektrisch verstelbaar
*Dekbedden van Alpacawol (hypoallergeen)
*Massagedouche
*Privé sauna
*Houtkachel
*Privé parkeerplaats
*Terras aan de vijver
* 50” LED Televisie
* Glasvezel
* Privé ingang

Johanna & Sander

Kanaal Westzijde 2A

7937 TL Tiendeveen

0528 331620

www.veerkantenvruistuk.nl

www.facebook.com

De eigenaren van B&B Veerkant en Vruistuk zijn Joanna en Sander; een enthousiast stel dat
u graag in de watten legt. Heeft u bijzondere wensen? Aarzel niet en maak uw wensen kenbaar. Joanna en Sander denken graag met u mee.

Een verblijf in deze prachtige B&B is pure verwennerij. Het ontbijt is zeer uitgebreid met huisgemaakte jams, warme broodjes, diverse kazen en vleeswaren en verse eitjes van buurman Boer Erik. Het bed is groot en ronduit comfortabel. Of u nu actief van de natuur wilt genieten of heerlijk een weekend wilt ontspannen en genieten van al het moois in de kamer, bij Veerkant en Vruistuk bent u aan het juiste adres.

Bed and Breakfast Veerkant en Vruistruik