B&B Buitenwereld in het Drentse Witteveen: is een heerlijk paradijs voor mensen die iets bijzonders zoeken!

In hartje Drenthe, precies tussen Assen, Hoogeveen en Emmen in, vind je camping en B&B Buitenwereld, vlakbij Westerbork en museumdorp Orvelte. Er zijn twee voordelige, maar toch sfeervolle verblijven in onze voormalige boerderij; een twee- en een vierpersoons kamer, origineel ingericht, met oog voor natuur en milieu.

De tweepersoonskamer is op de eerste verdieping, met een eigen opgang en badkamer. Veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en geverfd met kalk- en krijtverf voor een bijzondere uitstraling en een gezonde atmosfeer.

Het vierpersoonsverblijf is op de begane grond, eventueel geschikt voor mindervaliden. Brede deuren en geen drempels. Kleurrijk ingerichte kamers, met eigen entree en exclusieve badkamer, totale oppervlakte ongeveer 48 m2.

 

 

 

Marjan Hofsteenge & Wilko Kronemeijer

Mr. J.B. Kanweg 31

9439 TD  Witteveen

0593 566712 of 06 47436313

www.campingbuitenwereld.nl

Privetuin op het zuiden, waar je heerlijk buiten kunt eten, barbecuen of zelf kunt koken met de aanwezige houtgestookte buitenkookset.

 De kruiden staan in de tuin! Of zet verse thee van zelfgeplukte munt of citroenmelisse, terwijl de kippen om je heen scharrelen. ‘s Ochtends zorgen ze voor de eitjes.

Lekker en gezond ontbijt, eventueel aan de picknicktafel in de bloemrijke tuin.

Vrij gebruik van de campingfaciliteiten, zoals tafelvoetbal of -tennis, schuif aan bij het kampvuur of maak een ritje op een originele Indiase fietsriksja.

 

 

 

Bed and Breakfast Buitenwereld Witteveen