Nieuw in Drenthe is H’art Bed Breakfast & Art!  Wat een geweldige B&B en mooie ambiance is Meppel nu rijker!

Welkom bij bed and breakfast H’ART. de foto’s spreken hopelijk voor zich..

Afgelopen 3 jaar hebben wij een oude school volledig omgetoverd tot droomhuis. Onze trots. We bieden een groot appartement aan om in te verblijven, maar vooral te genieten.

Rust en ruimte heeft u bij ons en alle gemakken heeft u voor eigen gebruik. Van ligbad tot grote leefkeuken.

We zitten met onze b&b midden in het centrum van Meppel en loopt u zo naar het station. Achter onze school hebben we nog een wandelbos en in de omgeving vele prachtige pareltjes. Dus vervelen gaat niet. Denk aan de weerribben, Giethoorn en Havelte..het is allemaal kortbij.

Jantiene Spans

Allee 11a

7942 XZ  Meppel

06 42741604

www.hartmeppel.nl

Ontbijt van ons is natuurlijk ook een optie en mag u bij ons bestellen. zie de foto voor de luxe die we u kunnen bieden. Uitgebreid ontbijt, wij doen altijd ons best om een gezellig gevarieerd aanbod te doen. u mag naar wens buiten verblijven.

Zelfs als u even zin hebt om te schilderen kan ik u als gastvrouw mogelijkheden bieden om uw eigen kunstwerk te maken.

Waarschijnlijk heeft u op de foto’s al wat materialen kunnen spotten. Wilt u liever alleen lekker uitrusten dan bent u natuurlijk ook meer dan welkom bij H’ART.

In het najaar van 2021 en voorjaar van 2022 staat het gehele Drents Museum in het teken van Frida Kahlo. De tentoonstelling Viva la Frida! Boek het speciale Frida Kahlo arrangement, inclusief workshop, overnachting met ontbijt en bezoek aan het Drents Museum.

 

H’art van Meppel B en B