Landelijk verblijven in stijl en luxe tussen de alpaca’s!

In de oorspronkelijke kern van het mooie zanddorp Oosterhesselen vindt u Sleep & Stay “De Schaapskooi“. Het is een onderdeel van landgoed d’ Oldenbanningstee, een rijksmonument uit 1600. 

De landelijke omgeving, waarin deze prachtige Drentse rietgedekte boerderij staat, maakt ook deel uit van Unesco erfgoed: “ Geopark de Hondsrug “.

De monumentale schaapskooi is in het voorjaar van 2019 verbouwd tot een uniek object. Een luxe eigentijdse B&B waarbij de oorspronkelijke  warme sfeer behouden is gebleven door de authentieke eiken constructie in het zicht te laten.

 
Naast de living, de luxe open keuken met kookeiland en eetgedeelte, zijn er drie ruime gastenkamers met elk een eigen badkamer. 
 
 
 
 
De kamers worden afzonderlijk verhuurd als B&B, maar de accommodatie is ook in zijn geheel te huur.
 
 
 

 

Arenda & Klaas Huizing 

Burg. de Kockstraat 12

7861 AD Oosterhesselen

0524 581948 of 06 41245619

www.sleepandstay.nl

Heerlijk ontbijten

In de ochtend kunt u binnen of buiten bij het zwembad of de alpaca’s genieten van een heerlijk uitgebreid grotendeels biologisch ontbijt.
 

Genieten in Drenthe

Wilt u zich ontspannen in een prachtige omgeving met zicht op de boomgaard en de lommerrijke alpaca-weide of in de zomer luieren bij het zwembad… het kan allemaal.
 

Omgeving

Vanaf de boerderij kunt u heerlijk wandelen en bent u aangesloten op het fietspaden-netwerk van Drenthe.
 

Wilt u meer informatie over The alpaca experience? Dan kunt u met deze link direct alle mogelijkheden vinden over dit leuke alpaca uitje.

Landgoed d' Oldenbanningstee