Beleef een bijzondere bed and breakfast in Elp nabij Westerbork. U krijgt hier als gast echt de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag!

 

Met trots presenteert De Vijf Suites graag haar grootste suite met bubbelbad

Suite 1 met bubbelbad is geschikt voor 2 personen. Het is bijna 60 m2 onze meest ruime suite. De suite is gelegen op de begane grond van de voormalige schapenschuur. Er is een ruim tweepersoons notenhouten bed (180 x 210 cm). Het bed met aangebouwde kast is speciaal voor deze suite gemaakt. Op de kast is een draaibare flatscreen zodat u vanuit bed of vanuit de loungehoek tv kunt kijken. De badkamer beschikt over een fraai bubbelbad, inloopdouche, wastafel en toilet. In de loungehoek kunt heerlijk tot rust komen.  U kunt zelf een kop nespressokoffie of thee zetten. Suite 1 beschikt daarnaast over een eigen eethoek en buitenterras. Hierdoor heeft u zelfs uw eigen ingang. Vanuit de suite heeft u een prachtig uitzicht over de Drentse landerijen en paardenwei. In de winter, wanneer de paarden op stal staan, wordt het paardenveldje omgetoverd tot ijsbaan.

Suite 2 met een vrijstaand bad is geschikt voor twee personen

Het is een ruime suite van 30 m2,  gelegen op de eerste verdieping van onze voormalige schapenschuur. Eén van de hoogtepunten van deze suite is het elegante vrijstaande bad. Naast dit bad is er ook een open badkamer met aparte douche, wastafel en toilet. Een ander pronkstuk van de kamer is het speciaal ontworpen bed dat gebruikt kan worden als tweepersoonsbed (180 – 210 cm) of als twee losse bedden (2x 90 – 210 cm). Door een eenvoudige ingreep kan het bed naar uw eigen wens veranderd worden. U heeft beschikking over een loungehoek met nespresso apparaat en theefaciliteit.

Suite 3 is bijzonder knus door de 8 koestalraampjes

Suite 3 is geschikt voor twee personen. Deze langwerpige suite bevindt zich in het voormalige achterhuis van de boerderij. Het speciaal ontworpen tweepersoons bed van Plexwood Okouméhout is het pronkstuk van de kamer. Het bed is 180 cm breed bij 210 cm lang. Hetzelfde materiaal is gebruikt voor een luxe inbouwkast. Alhoewel de suite ruim is (35 m2), heeft deze vanwege zijn langwerpige vorm een intieme sfeer. Er is een badkamer met aparte douche, toilet en wastafel. Vanuit de bijzondere zithoek heeft u een prachtig zicht op de nok van de boerderij en andere delen van de boerderij. Tevens bezit de kamer een kleine werktafel. De andere pronkstukken van deze suite zijn de zeven karakteristieke koestalraampjes. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht over de Drentse landerijen met paarden. ‘s Winters wordt het paardenveldje omgetoverd tot ijsbaan. U kunt alle raampjes eenvoudig blinderen door bijzondere Okouméhouten ‘dekseltjes’.

Lekker relaxen in het bubbelbad van suite 4

Suite 4 is van alle gemakken voorzien. Deze knusse maar zeer luxe suite is 28 m2 groot en heeft een prachtig bubbelbad. Naast de suite is de sauna. De suite is geschikt voor 2 personen. Naast het bad heeft de kamer een prachtig op maatgemaakt bed van berken Plexwood. Het bed is 210 cm lang en 160 cm breed en heeft twee handige leeslampjes. Vanuit bed kunt u heerlijk tv kijken. Tegenover het bed is de zithoek. Door de tv te draaien kunt u ook vanuit de zithoek tv kijken. De suite beschikt verder over een ruime douche, inbouwkast en toilet met wastafel. Via de trap komt u op de mezzanine waar nog 2 bedden staan voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. De suite ligt op de eerste verdieping direct naast de sauna. Dus dit maakt van suite 4 helemaal een wellness ervaring.

 

Familie de Noord

Hogebrinksweg 1

9442 PP Elp

0593 566938 of 06 52306983

www.devijfsuites.nl

Harm is een kunstenaar in hart en nieren, als kind van 4 wist hij al dat hij kunstenaar wilde worden

Na zijn opleiding aan de kunstacademie heeft hij zich als beeldend kunstenaar gevestigd in Drenthe en Frankrijk. In zijn atelier werkt hij dagelijks aan zijn kunstwerken. Gasten mogen een kijkje nemen in zijn atelier en wie wil mag ook zelf aan de slag gaan. Harm ontvangt u graag. Hij geeft al meer dan 40 jaar met veel plezier schilder- en tekenles aan alle niveaus. Voor meer informatie over Harms kunstwerken, wekelijkse cursussen en privëlessen kunt u terecht op www.harmdenoord.nl

Suite 5 Zeer ruim, eigen zitje buiten een bijzonder nisje

Suite 5 is geschikt voor twee personen. Deze vierkante suite (34 m2) bevindt zich in het achterhuis van de boerderij. De kamer heeft een intieme sfeer door 2 koestalraampjes en het bijzondere verlichte nisje. Het bed is 180 cm breed bij 210 cm lang. Er is een badkamer met aparte douche, toilet en wastafel. Vanuit de bijzondere zithoek heeft u een prachtig zicht op uw eigen binnentuintje van de boerderij. U komt er via het het grote raam dat ook een klein deurtje is. De pronkstukken van deze suite zijn de 2 karakteristieke koestalraampjes, het nisje met antieke vazen in de spotlight.

Een luxe ontbijt na een heerlijke nacht

Ons ontbijt is samengesteld uit veel biologische producten en altijd vers. Wij serveren verschillende soorten jam, dranken en brood. Natuurlijk krijgt u van ons versgeperste sinaasappelsap en een warm croissant. Het ontbijt wordt aangevuld met bijvoorbeeld Drentse streekproducten zoals boerenkaas en bijvoorbeeld nagelhout, een luchtgedroogd rundvlees met kruidnagel en nootmuskaat. Uiteraard mogen op bepaalde dagen, of op aanvraag, de typisch Drentse zoetigheden als Beilerkontjes en kniepertjes niet ontbreken. Bij ons eet u het ontbijt in de theeschenkerij en als het weer het toelaat in de zon op het terras.

De sauna op de eerste verdieping is exclusief voor het gebruik van onze B&B gasten

Het is een infraroodsauna (korte golf) geschikt voor twee personen. Er is een kleedkamer aanwezig. U kunt op ieder moment van de dag de sauna voor 1 uur reserveren. Geef van te voren even aan dat u de sauna wilt gebruiken. Indien u wilt kunnen we de sauna een kwartier tot een half uur voorverwarmen. Afdouchen doet u op de eigen suite. U kunt de badjassen gebruiken om van uw suite naar de sauna te komen.

Gedurende de hele dag kunt u gebruik maken van het terras

Vanuit ons terras heeft u een schitterend uitzicht. De uitgestrekte Drentse Landerijen zijn heerlijk om bij weg te dromen.

Scooter huren Drenthe

Op een scooter kunt u heerlijk op uw gemak de omgeving rond de boerderij verkennen. Vanuit De Vijf Suites zijn er verschillende korte en lange scootertochten te maken. Er zijn verschillende routebeschrijvingen en familie de Noord wijst u graag de weg!

 

De Vijf Suites - Bed and Breakfast Drenthe Elp

Pin It on Pinterest