Informatie:

Kom heerlijk zweefvliegen in Hoogeveen!

Laat je op een zonnige dag, samen met een ervaren piloot, in een zweefvliegtuig omhoog slepen met een motorvliegtuig. Geniet na het loskoppelen van een zweefvlucht waarbij je op zon-energie, in een thermiekbel, naar grote hoogte kunt vliegen en Drenthe uitgebreid van boven kunt bekijken. Ervaar het gevoel om vrij als een vogel te vliegen zonder het lawaai van een motor.

Bij de Vliegclub in Hoogeveen kun je dat vanaf april tot en met eind oktober doen. Je kunt bij ons een introductievlucht maken als individueel persoon of je aanmelden met een groep van maximaal 20 personen. Dat kan met familie, vrienden, bedrijf, zakenrelaties, vereniging of club enz. We organiseren voor groepen een arrangement van een hele dag.

Deze bovenste 3 prachtige foto’s zijn gemaakt door Sander Drooglever

 

Plesmanstraat 2

7903 BE  Vliegveld Hoogeveen

www.vliegclubhoogeveen.nl

Zo’n dag begint onder het genot van een kop koffie en cake met een uitvoerige uitleg over het zweefvliegen. Naast de introductie vluchten die iedereen maakt op die dag, vergeten we ook de inwendige mens natuurlijk niet. We verzorgen de lunch (lunchpakketten op de startplaats) en eventueel na afloop van de dag een diner in het restaurant Fly & Food dat aan de startbaan ligt.

Als teambuilding is zo’n dag natuurlijk ook uitermate geschikt!

We hebben een ruimte waarin een organisatie, voorafgaande aan de vliegdag, een eigen (bedrijf) presentatie kan geven.

Kijk voor verdere informatie op onze website: www.vliegclubhoogeveen.nl  

Wil je graag direct met iemand van gedachten wisselen over de mogelijkheden, bel dan: 0522 471736

Vliegclub Hoogeveen