Informatie:

Brandweervrouw spelen voor één dag tijdens jullie groepsuitje!

Deze brandweermannen vertellen hun authentieke verhaal, zijn ‘vak-idioot’ en nemen je zo mee in de wereld die brandweer heet. Na een korte inleiding doe je een brandweerpak aan en stap jij samen met je collega’s zelf in de huid van.

Dit bedrijfsuitje is uniek in Drenthe, de combinatie van teambuilding, educatie, sportiviteit en spektakel vind je alleen hier. Neem contact op en laat je informeren. BrandweerSurvival is voor jong en oud en geschikt voor dames en heren. Dit uitje geeft iedereen plezier, want de activiteiten zijn zeer divers van aard. Zo zijn er leerzame elementen maar ook creatieve en sportieve elementen ingebouwd.

Contact:

0880 911000

www.brandweersurvival.nl

Dit uitje biedt bovendien toegevoegde waarde: je leert namelijk hoe je een keukenbrand moet blussen, een vlam in de pan bestrijden en hoe nou zo’n poederblusser werkt. Leerzame tips die voor elke Nederlander handig zijn. Tips die levensreddend kunnen zijn!
Deze dag wordt afgesloten met borrelhapje of diner. Wat dacht je van een barbecue? Een smeulend vuurtje voor lekker eten. Maar eigenlijk is alles mogelijk, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BrandweerSurvival

Pin It on Pinterest