Informatie:

Wil je een bijzondere en spannende activiteit in groepsverband ervaren op één van de mooiste locaties in Sleen?

Speel dan een escape room bij Sneak Out Sleen en voel de adrenaline door je aderen gieren. Nadat je ontsnapt bent kun je een drankje drinken en bespreken wat er allemaal is gebeurt.

Wat gebeurt er als je een escape room speelt?

Je op laten sluiten op een bijzondere, niet alledaagse plek en 60 minuten de tijd om te ontsnappen. In een escape room wordt de grens van bepaalde emoties opgezocht. Met je familie, vrienden of collega’s stap je een onbekende wereld binnen. Weg uit het dagelijkse leven, lijk je een grote rol in een film te spelen.

Door middel van goed speurwerk, het tonen van lef, het overwinnen van angst en het leggen van verbanden ontsnap je uit de escape room. Het oplossen van puzzels en het openen van sloten of verborgen deuren zorgen voor verschillende vreugdemomenten. Je voelt je verbonden met je groepsgenoten en wint als groep. Iedere groepslid heeft iets te doen, duikt helemaal in het onderwerp en wordt gedurende het uur steeds fanatieker. Blijdschap, trots en een kick als je ontsnapt bent.

 

 

 

Contact:

De Brink 1

7841 CE  Sleen

06 46731339

www.sneakoutsleen.nl

Escape room; Plata o Plomo

Het thema van escape room Plata o Plomo van Sneak Out Sleen is spannend. Het zijn de late jaren tachtig in Colombia, kartels zijn aan de macht. Waar je ook komt, de invloed van de verschillende kartels is overal voelbaar. Jullie hebben een fantastische vakantie gehad en gaan ter afsluiting nog één avond stappen. De avond is nog jong en plots komt Andres Carvalho binnenstormen, hij is hoofd beveiliging van een van de regerende kartels…

Escape room Plata o Plomo kun je in twee varianten spelen. De “single room” is geschikt om te spelen met minimaal 3 en maximaal 6 personen. Ben je met een groep groter dan 6 personen? In dat geval adviseren wij je Plata o Plomo “the battle” te spelen. Dat is niet 1 escape room maar het zijn 2 identieke rooms naast elkaar. Twee teams, ieder van 3 – 6 personen, spelen tegelijk tegen elkaar. Welk team zet de snelste tijd neer? In totaal kunnen er 12 mensen tegelijk spelen!

Ga naar www.sneakoutsleen.nl en bekijk de mogelijkheden.

 

Sneak out Sleen

Pin It on Pinterest