Informatie:

Het ándere bedrijfsuitje

Samen genieten van een indrukwekkend museum, een inspirerende omgeving of bijzondere dieren? Tijdens ons speciale bedrijvenprogramma ‘het ándere bedrijfsuitje’ kan het allemaal! Centraal in dit programma staat de Zonnebloemdeelnemer. Want die geniet van een verzorgd (mid)dagje uit. Samen met medewerkers van een bedrijf, die zich die dag inzetten als vrijwilliger.

Een onvergetelijke dag

Maak ook een onvergetelijke dag mogelijk samen met je collega’s. En bezoek samen met mensen met een fysieke beperking een middag een museum, dierentuin of attractiepark . Dit is heel eenvoudig: Wij regelen alles van A tot Z en jullie zetten je een dag in als vrijwilliger.

Persoonlijke aandacht

Iedereen begeleidt een Zonnebloemdeelnemer één op één: een gezellig praatje, een kop koffie en eventueel de rolstoel duwen. Persoonlijke aandacht en gezelligheid staan hierbij centraal. Er zijn ook altijd ervaren Zonnebloemvrijwilligers aanwezig voor de eventuele (medische) verzorging. Jullie betalen de rekening van die dag, voor zowel je collega’s als voor de Zonnebloemdeelnemers.

 

 

Contact:

www.zonnebloem.nl/bedrijfsuitje

of neem contact op met Janneke Beukema:

janneke.beukema@zonnebloem.nl

076 5646326

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.  

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Kijk voor meer informatie op www.zonnebloem.nl

De Zonnebloem