Informatie:

Beleef het stoerste groepsuitje van Drenthe!

Kom paintballen, solex rijden en/of varen op de Wieden. Paintball Drenthe biedt altijd een maatoplossing voor jouw groep. Maar actief wordt het op zeker! Lekker eten in de buitenlucht en kies je eigen arrangement hoe je jouw groep Drenthe actief wilt laten gaan beleven! Gemoedelijk varen, actief paintballen of heerlijk met de solex genieten, bij Paintball Drenthe kan het allemaal! 

Paintball Drenthe is al jaren een begrip als het gaat om studentenuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, teambuilding, vrienden groep uitjes , familie uitjes en stoere bedrijfsuitjes. In het mooie Havelte kan je alle kanten uit als het gaat om pure buitenbeleving in Drenthe. Het prachtige bos, De Wieden vlakbij voor het water en op de solex bijvoorbeeld de gemoedelijke oer Drentse dorpjes bezoeken als Dwingeloo, Ruinen of Diever.  Daar kan je altijd een gezellig terrasje vinden en is de wereld nog heerlijk filevrij! 

 

Contact:

Slagdijk 2

7971 RL  Havelte

06 57570642

www.paintballdrenthe.com

Dit is het perfecte groepsuitje voor mensen die even een break nodig zijn in de pure natuur van Drenthe met veel actie. Succes gegarandeerd!  Maar juist ook voor de mensen die even lekker willen gaan genieten van rust en natuur in Drenthe. Dan is varen of solexen in Drenthe ultiem. Met Paintball Drenthe geniet je altijd van lekker buiten bezig zijn!

Beleef nu alvast een voorproefje!

Paintball Drenthe