Informatie:

Fun Building met schapendrijven bij Jaap Kremer

Wilt u er met uw familie, vriendengroep of collega’s er even echt tussenuit ?

Een prachtige locatie in de bossen, gelegen aan een zandpad ongeveer 500 meter vanaf het begin van het natuurgebied “Holtingerveld” waar u overdag de gescheperde schaapskudde van Drentse Heideschapen kunt aantreffen, een prachtige wandeling voorafgaande – of na Fun-Building bij ons “op” de oude schaapskooi in Uffelte.

Met uw groep gaan we in spelvormen de schapen drijven en verplaatsen. Dat is geheel interactief, u bent echt aan het werk samen, samenwerken is daarbij cruciaal. U wordt gecoacht door een gedreven schaapsherder en hondentrainer, Jaap Kremer.

Een schitterende activiteit van ongeveer 2 uren.  De rode draad van deze activiteit is het aantonen van de functionaliteit van een schapenhond. Uiteraard doe ik kleine demonstraties met mijn honden er tussendoor.

Contact:

Jaap Kremer

Studentenkampweg 1

7975 RE  Uffelte (Holtinge)

06 53899554

www.tynyronnen.eu

We kunnen bij aankomst beginnen met een kop koffie of thee met lekker vers gebak. Daarna gaan we “aan het werk” op het weiland met de schapen. We kunnen een pauze inlassen uiteraard maar deze activiteit duurt in totaal ongeveer twee uren. Vroeger speelden schaapsherders vaak fluit. Ook Jaap kan een prachtig deuntje spelen op de Ierse Tin Whistle als de sfeer daar naar is. Koffiedrinken, lunch enz vindt plaats in de schaapskooi op het stro en tussen de schapen. Optioneel: Gebruik van consumpties, lunch,  enz. Alles kan in overleg.

 

 

Opleidingscentrum Schapendrijven Tynyronnen