Beleef een heerlijke camperreis in Drenthe!

Cosse Camper Adventure kennen vele gepassioneerde camperaars al jaren van de betere campertrainingen en unieke camperreizen naar het buitenland.

Maar dit jaar hebben Maletha & Christiaan een nieuwe camperreis!

Daar zij zelf wonen in dat mooie Drenthe en hier de mooiste camperplaatsen & camperroutes kennen, hebben zij een unieke camperreis samengesteld van 7 dagen voor u in dat prachtige Drenthe.

Wat kunt u verwachten

  • De perfecte camperbeleving genieten in Drenthe
  • Verblijven op unieke camperplaatsen
  • Uitgebreid reispakket
  • Kleine groepen
  • Op eigen tempo
  • Mooie routes
  • 24/7 reisbegeleiding
  • Garantie vakantie 14 augustus 2021. Als alle mooie camperplaatsen volzitten in Drenthe, heeft u dankzij deze camperreis wel plek in Drenthe!

Overnachten op prachtige Drentse camperplaatsen 

U overnacht bij drie verschillende campings, waar u een ruime kampeerplaats krijgt. Geniet ’s avonds van de indrukwekkende sterrenhemel, terwijl  u bij een heerlijk knappend haardvuurtje zit.

In het landelijke dorpje Rolde verblijft u bij camping De Weyert. Een sfeervolle en vriendelijke natuurcamping, welke beschikt over ruime camperplaatsen en goede faciliteiten zoals een broodjesservice en een heerlijk terras.

In Rolde vindt u meerdere fietsknooppunten welke aansluiten op allerlei mooie fietsroutes, winkels, gezellige horeca en Drents gaafste hunebed. In de buurt vindt u het beroemde dorpje Grolloo, met het beste muziekcafe van Drenthe en het Cuby Museum. Ook Het Drents Museum in Assen en het prachtige natuurgebied Het Balloërveld zijn vanaf Rolde binnen 15 minuten bereikbaar.

 

 

Christiaan & Maletha

Drentse Mondenweg 21, 7831 JA  Nieuw-Weerdinge.

06 51609306

www.cossecamperadventure.com

Camping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge is bij uitstek geschikt voor mensen die opzoek zijn naar rust en is echt een campercamping te noemen. De eigenaren zijn zelf ook echte camperaars en zo is de camping ook ingericht, alles even goed voor de camperaar.

Het kleine veendorp Nieuw-Weerdinge ligt in de buurt van Emmen, Ter Apel en Stadskanaal. Het is de ideale uitvalsbasis voor bijzondere dagjes uit. Wildlands Emmen, Natuurgebied Het Bargerveen met natuurrestaurant Wollegras en een kroket van Krokettenkunst Nieuw-Weerdinge zijn echte highlights in dit gedeelte van Drenthe die u niet mag missen.

In Gasselte verblijft u bij één van de mooiste boscampings van Drenthe. Camping het Horstmannsbos is een unieke locatie in de bossen nabij natuurgebied het Drouwenerzand.

In de omgeving is genoeg te doen. Wat dacht u van een heerlijk wandel- of fietstocht op de hei of in het bos? Of samen met de kinderen naar attractiepark het Drouwenerzand? Gasselte heeft ook het grootste openlucht waterpark van Nederland met heerlijk Drents zandstrand en schoon zwemwater.

 

Boek nu via

www.cossecamperadventure.com

en ga zomer 2021 heerlijk ” down under met uw camper ” in Drenthe!

Cosse Camper Adventure

Camping het Horstmannsbos Gasselte

Camping De Weyert Rolde

Camping De Grijze Duif Nieuw-Weerdinge