PUUR Natuurlijk een nieuwe kleine natuurcamping in Zwiggelte

De camping ligt aan de rand van Zwiggelte, dichtbij het dorp Westerbork. Een mooi natuurlijk gebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en gezellige dorpen met veel fiets- en wandelroutes.

De camping heeft een weids uitzicht waar u kunt genieten van de ondergaande zon. Ook water hoeft u niet te missen tijdens uw bezoek aan onze camping. Camping PUUR Natuurlijk ligt aan het Oranjekanaal waar u kunt vissen of kanoën. U kunt als gast kosteloos gebruik maken van onze kano´s.

De camping heeft  15 ruime kampeerplaatsen, waar natuur, ruimte, rust en eenvoud centraal staan. Wij willen graag de camping zo natuurlijk mogelijk houden daarom hebben we een parkeerplaats aangelegd waardoor de camping autovrij is. De camping is voorzien van verschillende watertappunten en kunt u gebruik maken van gratis Wifi. De kampeerplaatsen zijn voorzien van tien ampère stroom. De sanitaire unit bevindt zich in de achterkant van de woonboerderij.

 

Ab en Jantine

Oranjekanaal Noorzijde 21

9433 TH  Zwiggelte

06 80156967

www.puurnatuurlijkcamping.nl

In de boerderij is een eenvoudige maar gezellige algemene ruimte die u kunt gebruiken bij slecht weer. U vindt hier een tv, magnetron en koelkast. Heeft u visite maar niet genoeg servies in onze servieskast vindt u altijd iets wat u kunt lenen. 

Daarnaast u boeken lenen uit onze bibliotheek, spelletjes spelen of knutselen. Samen barbecueën dat kan op onze grote barbecue. U kunt deze bij ons reserveren.

Camping PUUR Natuurlijk