Informatie:

Het mooiste natuurkampeerterrein van Drenthe!

Landgoed Mariahoeve vindt u in het mooie Drentse Papenvoort. Dit paradijselijke landgoed heeft maar liefst een oppervlakte van 20 hectare en is in privé-bezit. Nergens elders in Drenthe kunt u dan ook ruimer kamperen in de Drentse natuur dan hier. Hier geniet de natuurliefhebber, rustzoeker en romanticus op zijn best en zo laat Natuurlijk Noorden graag Drenthe zien!

Nostalgisch tiny house

Voor korte vakanties heeft Landgoed Mariahoeve een te gek tiny house te huur.  Geen legopark waar u boven op uw buren zit, want het tiny house staat op een super mooie eigen rustige plek in het bos. Dit is werkelijk zeer uniek overnachten met alle rust & privacy die u zich maar kan wensen in de prachtige Drentse natuur.

Prima voorzieningen

U mag er als gast sportief vissen in het eigen meer of het terras aan het meer huren voor een feestje of barbecue. Er is een kampvuur plek voor alle gasten en uw paard of hond kan ook mee. De kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère. In het bos zijn er een aantal waterpunten te vinden, naast een hoofdgebouw met zeer schoon sanitair. Naast het landgoed ligt Lunch & eetcafé Halfweg met terras waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en/of dineren.

 

 

 

 

 

Contact:

 

Hendrik Entjes

Papenvoort 2

9447 TV  Papenvoort

06 53340010

www.mariahoeve-papenvoort.nl

Het landgoed is het gehele jaar geopend en er kan dus van alle seizoenen genoten worden.

Hendrik de aardige eigenaar!

Omgeving

Dankzij de centrale ligging van Landgoed Maria-Hoeve zijn alle leuke uitjes in Drenthe binnen een half uurtje goed bereikbaar. De prachtigste fiets- en wandelroutes (Pieterpad) van Staatsbosbeheer liggen zelfs naast het landgoed. Het idyllische dorp Grolloo (van Cuby & the Blizzards waar u het museum kan bezoeken of bij het beste cafe van Drenthe Hofsteenge Grolloo een gezellig Drents biertje kan proeven) ligt slechts op minder dan 6 minuten fietsen van het natuurkampeerterrein. Mooie natuurzwemplassen en binnen & buiten zwembaden vindt u er talrijk in de buurt en de Drentse hoofdstad Assen is binnen 15 minuten bereikbaar. Maar het mooiste van Landgoed Mariahoeve is toch de natuur!

 

Natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve Papenvoort

Pin It on Pinterest