Sunny Glamping in Drenthe is fantastisch

De safaritenten van Sunny Glamping vindt u louter bij unieke natuurcampings in Nederland. Omringt zijn door de natuur, maar wel verblijven met comfort en een beetje lekkere luxe tijdens uw kampeervakantie. Dat is wat een Sunny Glamping vakantie zo bijzonder maakt.

Comfort zoals thuis in een safaritent van Sunny Glamping 

U kampeert met het comfort van thuis. De safaritenten zijn compleet ingericht. U hoeft niet te slepen met kampeerspullen, u slaapt in een comfortabel bed met goede matrassen en u kunt meteen uw boodschappen in de koelkast zetten.De safaritenten staan op een verhoogde vlonder, dus u heeft geen last van modder of zand.

Natuurrijk en gastvrij vakantie genieten in Drenthe

Natuurcamping ’t Vlintenholt in het Drentse Odoorn is een heerlijke groene camping. De eigenaar noemt zijn camping zelf: ” Een Vrijeschool camping met allemaal aardige mensen”. Natuur, gastvrij, geen auto’s op de camping zelf, leuke natuuractiviteiten voor kinderen, groene speelruimtes, ruim terras en brandschoon sanitair. Vakantie genieten in ongedwongen sfeer op een pracht locatie in Drenthe.

 

 

Ronald & Annemarie

Klinkenbergstraat 27, 136 AA  Zwaanshoek

06 36135222

www.sunnyglamping.nl

Even helemaal tot rust komen in Drenthe en puur genieten

Drenthe staat bekend om haar prachtige landschap met hunebedden, schaapskuddes, heide en bossen. In Drenthe kunt u nog even helemaal op zijn Drents ” Vort van de wereld zijn ”. Juist fietsers en wandelaars zijn dol op Drenthe omdat deze provincie zo wonderschoon natuurrijk is en nog zoveel mooie natuurgebieden heeft. Maar ook voor de mensen die actieve/duurzame uitjes, cultuur of culinair zoeken in Drenthe, is er in Drenthe van alles te beleven en is Odoorn een perfecte uitvalsbasis. Eigenlijk is de camping al één grote natuurspeeltuin te noemen voor kinderen, maar alle leuke kinderuitjes en bijzondere musea in Drenthe zijn binnen 20 minuutjes ook goed bereikbaar.

Zomer ” Sunny ” in Drenthe

En als het echt warm wordt, dan is het mooiste buitenbad van Drenthe in het bos van Exloo direct nabij. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om naar een echt natuurstrand met natuurplas te gaan, deze zijn er genoeg te vinden in Drenthe en binnen 5 km van de camping vindt u er gelijk al twee!

Ellen ten Damme haar ” Drenthe moment ” bij t’ Vlintenholt in Odoorn 

” Vort van de wereld ” Martijje, dit is toch waar elk mens nu naar verlangt

 

 

Camping 't Vlintenholt